Stichting Vrienden van de Gay Krant doet aangifte tegen Henk Krol

Wegens oplichting, valsheid in geschrifte en verduistering van subsidiegelden:

Als voorzitter van de SVGK zou Krol bij het ministerie van OCW subsidiegeld hebben aangevraagd voor homo-emancipatie. Hij zou zijn inmiddels overleden vader hebben ingeschreven als secretaris en penningmeester van de stichting.

Op die manier zou Krol het subsidiegeld hebben doorgesluisd naar rekeningen van zijn noodlijdende bedrijven en daarmee vervolgens onbetaalde rekeningen hebben betaald.

Wat de zaak extra saillant maakt, is dat Krol op dit moment tijdelijk in de Tweede Kamer zit voor de partij 50PLUS. Zijn rol bij deze partij is dus allesbehalve uitgespeeld.

Open waanlink

 1. 2

  Henk Krol vat alle ‘kwaliteiten’ van zijn babyboomer-achterban perfect samen: graaien met een alles-is-voor-bassie mentaliteit, een na-ons-komt-de zondvloed houding, en luidkeels roepen dat er eigenlijk niks aan de hand is, en hen niks te verwijten valt.

  Hij zit dus perfect op zijn plek bij die 50PLUS-club, waar hij ongetwijfeld vele stemmen zal trekken.

 2. 4

  @1, @3: toch wel vrij bizar dat bij nieuws dat Krol mogelijk subsidie heeft misbruikt, zijn seksuele geaardheid als eerste aan bod komt, zij het wellicht spottend. En dat op een ‘progressieve’ site als Sargasso.

 3. 5

  @4: normaal gesproken zou dat ook geen issue zijn maar alle fraudeleuze acties van meneer Krol zijn gerelateerd aan bedrijven/stichtingen die op hun beurt weer gedreven werden door zijn seksuele geaardheid, dus dat is in dit geval een legitieme reden om zijn seksuele geaardheid er bij te betrekken.

 4. 7

  Gut Prediker, wat ben je er weer snel bij om een ‘FOUT’-stempel op te drukken.
  Krol heeft zich altijd voorgedaan als keizer van de homo-zaak. Als de kleren van die keizer vallen, mag je best om hem en zijn homo-zaak lachen.

 5. 9

  @7

  Ik geef, bij deze, een ‘FOUT’-stempel op je reactie. Je hebt toch geen problemen met iemand die zijn/ haar mening uit? @6 was niet meer dan een bevestigende reactie op @4

  Maakt het ook maar uit, of iemand homoseksueel is? Latent?

 6. 11

  Het zal mij worst wezen wat Krol in z’n slaapkamer doet. Maar z’n fraudes zijn inhoudelijk wel degelijk gerelateerd aan seksuelse geaardheid, en niet alleen de zijne. Dus mag je grapjes en kritiek daarop en daarover verwachten.

  U zoekt spijkers op buitengewoon laag water.

 7. 12

  Maar z’n fraudes zijn inhoudelijk wel degelijk gerelateerd aan seksuelse geaardheid

  Eh… Moeten we nou uitkijken voor homo’s in het algemeen, @bernard?

 8. 15

  Deze smerige teringlijer is een vleesgeworden, maatschappelijke parasiet en ziet zelf de ernst er niet van in. Alles waar hij zich inmengt wordt misbruikt voor het eigen gewin en al zijn kringen blijven kapot achter. Lynchen die handel!

 9. 16

  Wat een nuchter volk zijn we toch, met zoveel onverbeterlijke oplichters in het parlement.
  En wat een keurig blog is dit. Grapjes over Henk Krol, o nee, dat mag niet, hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren