Stephen Colbert waarschuwt voor moslim-vampiers

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Stephen Colbert waarschuwt voor moslim-vampiers

“wear a bacon turtleneck!”

0

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

In het jaar 2015 zijn er al genoeg moslim-vampiers naar Europa toegetrokken en ze hebben bloedige aanslagen in zowel Brussel als Parijs gepleegd. Ze waren in staat om de islam zelfs zo gehaat te maken dat talloze anti-islamitische Europeaan hun bloed tegenwoordig haast figuurlijk kunnen drinken!
Maar stel dat de beruchte vampiers uit Hannover en Düsseldorf, Fritz Haarmann en Peter Kürten, in deze tijd nog leefden en op hun beurt hun collega-vampiers uit de moslimlanden vermoorden om hun bloed letterlijk op te drinken? Wie weet zouden Haarmann en Kürten bijna maagpijn krijgen van het bloed van die lui en beiden waren niet in staat om, net als graaf Dracula, zichzelf in een vampiervleermuis te veranderen. Niettemin waren ze vast, als deze moordenaars WO II nog hadden meegemaakt, beter geschikt geweest als SS’ers in de concentratiekampen als zij dat wilden. En dan hadden Haarmann en Kürten als nazi-beulen veel meer onschuldige mensen afgeslacht dan als bloeddorstige vampiers.
Het idee van moslim-vampiers dat twee Duitse vampiermoordenaars hen van hun bloed beroofden zou vast voor islamterroristen zijn overgekomen als pure heiligschennis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*