Stem voor het lelijkste nieuwe gebouw van Nederland

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Stem voor het lelijkste nieuwe gebouw van Nederland

Valt eigenlijk wel mee, meesten zijn vooral saai.

0

Reacties (5)

#1 Joost

Daar zitten een hele hoop mooie gebouwen tussen!

#2 Teun

@1 Inderdaad. Alleen die stadshaard in Enschede is een beetje out-of-place. Dat gebouw is Leiden is wel oer-lelijk, met zn early-ninety-striping, maar de manier waarop hij op poten staat, is dan wel weer cool. Maar even wachten hoe het eruit ziet als het af is.

Instant update: Oei… de NRC linkt ook naar de artistic impression. Die ziet er veel beter uit…

#3 Jan Jaap

Ik vond die eerste twee wel echt lelijk, maar daarna werd het snel ‘minder erg’. Sommige zijn gewoon mooi.

#4 Erik

Bij dit soort high-profile architektuur is het meer een kwestie van smaak. Er is in elk geval over de vormgeving nagedacht, voor echt lelijke gebouwen zou ik doorverwijzen naar een bedrijvenpark bij je in de buurt, staan soms ook wel interessante dingen, maar ’t meeste is toch deprimerend.

#5 Janneke

Wat de NRC niet wereldkundig wil maken is dat de stemprocedure gemakkelijk te manipuleren is. Zo kan men onbeperkt stemmen en is de site al een keer gekraakt, toen stond er op de site dat de pol al vanaf het begin gemakkelijk te manipuleren was. Ik heb proef op de som genomen en ongeveer 50 keer gestemd op een gebouw. Als men de browser vernieuwd/ de geschiedenis van de computer wist kan men onbeperkt zijn stem uitbrengen. Het is jammer dat bijvoorbeeld de Volkskrant de pol wel heeft genoemd afgelopen woensdag(en dus een soort van serieus heeft genomen) terwijl de uitslag totaal niet representatief is.

Ik zou daarom uw berichtgeving aanpassen over dit onderwerp.

Groet,

Janneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*