Spreekverbod voor Joop (Jaap) Visser (Fischer)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Joop Visser (Jaap Fischer) mag tot op vandaag zijn mond niet opendoen over zijn optreden met Jessica van Noord in 2013 bij Holland’s got talent. Het was een fraai stukje cabaret, mede doordat het Robert ten Brink, Gordon,  Chantal Janzen en Dan Karaty aan kunst en cultuurkennis ontbrak.

Ze traden tot in 2013 nog op als Joop en Jessica maar zijn nog volop te bewonderen op Youtube. Hun meest recente lied: Aan het einde van het jaar vieren we met elkaar de Grootste Leugenaar.

Open artikel

Reacties (7)

#1 Henk van S tot S

Ik heb deze nog in de kast:
https://www.youtube.com/watch?v=_YUpSFiBun8.
(+meer weergeven)

Van Gordon heb ik absoluut niets; die zit bij mij achter een cordon sanitaire/schutkring vanwege de kans op uitbraak van de ziekte van Weil/Kwijl ;-)

Misschien moet Jaap, op de wijs van het Veerse gat, een liedje maken over de belevenissen van het gat van Gordon en indien dat te ordinair is/wordt, over het gat in z’n hersenen ;-)

#2 Mario

Bij iedere volgende uitzending op twatter een bericht plaatsen, met link naar dat nu.nl artikel, of de ingezonden brief. Uiteraard onder de “gangbare” hashtag, welke dat dan ook maar moge zijn.

Zou er bijna een twatteraccount voor aanmaken. Bijna.

#3 noeb

Eeeeh… nou heb ik niks met Gordon, maar hij had toch gewoon gelijk ? Ik vond het ook niet echt lekker klinken… Oude liedjes van Jaap Fischer vind ik wel leuk. Deze bijvoorbeeld, De Cipier. Kon ik als kind erg om lachen:
https://www.youtube.com/watch?v=kuP7-seu2oo

#4 Bernard Weiss

Jaap Fischer heeft mij nooit helemaal getroffen als iemand die een beetje achterlijk is. Dus ik mag aannemen dat hij een contract kan lezen, en de inhoud daarvan begrijpt.

Dus dat genuil nu is een beetje kinderachtig. okee, hij heeft met zijn actie een debiel kinderprogramma aan de kaak gesteld, alsof dat interessant zou zijn.

En nu?

#5 mbmb

Oh jee. Ik had nooit van jaapjoop gehoord, tot ik hem bij HGT zag. Was tekstueel een prachtig lied, muzikaal ook wel geinig.

kzou er geen geld voor betalen, maar het wel downloaden. Sptify gebruik ik uit principe niet.

Pas later begreep ik dat je er niet bij hoort als je nooit van hem had gehoord. Ik schaamde me een beetje. Ik ben eenvoudigweg niet opgegroeid met die muziek.

#6 zuiver

Gaan we nu echt denken dat Robert ten Brink, Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty werkelijk nog nooit van Jaap Fischer (en Joop en Jessica) hadden gehoord? En de hele entourage om dat programma heen? Is er werkelijk niemand geweest?

Is het niet mogelijk dat Joop en Jessica hun carrière met een Tv-optreden wilden besluiten? Inderdaad: cabaret. Een statement oid. Spreekverbod. Kom op jongens: this is TV man, alles is geregisseerd en Joop (en Jessica) lopen langer mee dan vandaag. Dit is gewoon vooropgezette shit. Zoals de hele TV shit is. Denk je werkelijk dat daar iemand komt staan waar ze niets van weten? Waar ze niet van weten wat en hoe die zijn kunstje gaat doen?

Wat een naïevelingen.
Spreekverbod: vergeet het maar!

#7 Noortje

@4 Joop heeft op het gymnasium gezeten, wat hij verder heeft gedaan weet ik niet, maar lezen kan hij zeker. Hij lijkt echter van eerst seconde tot de laatste HGT op de hak te willen nemen. Ziet eruit als opzetje, waar melden dat je er niet over mag praten bijhoort.

@5 Joop stond altijd bekend als links. Geen linkse opvoeding, geen linkse middelbare school, niet opgroeien in de regio Utrecht en geen studie in Wageningen, en je mist hem idd zo. Hoogtepunt qua repetoire lag in de jaren 60, en een beetje 70. Oude kost ook nog. De bekenste nummers staan op wiki en zijn tekstueel het luisteren waard.

Edit @6

Gaan we nu echt denken dat Robert ten Brink, Gordon, Chantal Janzen en Dan Karaty werkelijk nog nooit van Jaap Fischer (en Joop en Jessica) hadden gehoord? En de hele entourage om dat programma heen? Is er werkelijk niemand geweest?

Natuurlijk is er iemand geweest van de redactie of de feestcommissie. Robert dB heeft hem vast en zeker herkend. Maar of de jury hiervan geinformeerd was en/of wist hij was betwijfel ik. Joop was altijd voor voor een specifiek publiek. Dat Chantal (telt slechts 35 jaar) of Gordon (opgegroeid als zoon marktkoopman in Amsterdam) hem niet kent verbaast me helemaal niets.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*