Speciale waanlink voor Nattebever, Fleauxe, VanFrikschoten en vele andere GeenStijl-reaguurders: Man laat zich met grote vis in gezicht slaan…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (24)

#1 mescaline

:D

REDELIJK GOUD.

#2 nattebever

What iz eigenlijk die probleem? Geen onvertogen woord, eindelijk eens wat leven in die morsige Sargasso-brouwerij, is het weer niet goed. Jullie zouden echt een voorbeeld kunnen nemen aan GS. Daar kan iedereen terecht, met uitzondering van de echt krankzinnigen.

Een blog met alleen maar weldenkende of linkse mensen is ten dode opgeschreven. Don’t say I didn’t tell you.

#3 Carlos

Nattebever, je komt hier nooit alleen als je GS je hier naartoe stuurt. WAt lul je nou eigenlijk?!

#4 m44

@ElEl je revanche is bijna volmaakt. We hebben weer een schone lei wat mij betreft.

#5 nattebever

Vergissing Carlos. Ik kom niet nooit op Sargasso omdat GS me daar niet naar toe stuurt. Kwam er nooit, wel eens van gehoord en ’t leek me leuk om daar eens te gaan kijken en ‘de nieren te proeven’ van die site. Vond het wel aardig idee van GS, meer niet.

Vind het een zeer geborneerde, humorloze troep. Al zou er even iets van een ‘fittie’ ontstaan, so what? Maar nee, na een paar comments word je al van de site gedonderd. Denk zomaar dat daar geen scenario tegen opgewassen is, behalve dan het opdoeken van die hele handel, een normale baan gaan zoeken of met 100% inzet proberen er iets van te maken dat niet zo stroperig en linkserig is. Da’s de makke van dat hele Sargasso, er zit geen drive achter.

Zo, wel weer genoeg geluld, wat jij, Carlos?

#6 m44

Dat van geen humor, geen tieten, geen vaart in de fitties is natuurlijk wel een beetje waar.

Maar dat houdt de puistekoppen ook buiten nb. Is ook wat waard.

#7 Yevgeny Podorkin

Grap gejat natuurlijk:

http://www.youtube.com/watch?v=W3rP-8mWWeY

Het schijnt dat Palin een week met een dikke kokosnoot heeft rondgelopen. Cleese slaat in Fawlty Towers die Spaanse ober met een massieve braadpan met doffe dreun zware zucht compleet out..

En dan de humor van een nattebever er nog eens overheen…manmmanman, mijn avond kan niet meer stuk…

#8 El El

Wrom hebben GeenStijl-reaguurders trouwens vaak een naam van een nazi-generaal uit Allo Allo?

#9 nattebever

@m44
Ik heb geen hekel aan puistenkoppen as such. Bovendien staat het een ieder vrij een imbeciel af te fakkelen en men is dan doorgaans vrij snel vertrokken. Blijft iemand maar doorzeiken of -zieken, dan krijgt-ie een ban. Duidelijk, lijkt mij.

Hier lijk je het eens te moeten zijn met Marx, K. of andere troep. Iets onnozelers kan ik me nauwelijks voorstellen en ’t roept bovendien alleen maar dezelfde soort reacties op. Anarchisme is hier nauwelijks en ’t gelul moet de toets van de keukentafel van schoonmama doorstaan.

Dat belooft weinig voor de toekomst, om niet te zeggen: niks.

#10 momo

Die angst voor de controverse.Why? Omdat dan de servers down gaan? Om de mythe in stand te houden dat Geenstijlers in werkelijkheid extreem rechtse hooligans zijn? Of kunnen jullie servers het echt niet aan? Ik, als linkse liberaal die wenste dat Sargasso wat meer pit had, snap het echt niet. Wat gebeurt daar allemaal? Waarom zijn jullie zo bang? Hebben jullie te weinig Jorissen in dienst? Ik doe niks hoor (ik scheld niet, bel niet, roep niet en discrimineer niet). Verder. Ik verbaas me alleen maar. En idd. Waar is de pit van Sargasso? Ik zou graag iets van pit zien. Beetje PFIEUW hier. Zou mooi wezen. En ik hoop dat het lukt ook.
Succes jongens en meisjes! Hoop dat er iets meer op komt dan dit theekransje. Surfend Nederland kan wel wat tegengas gebruiken. Er is vraag naar. Die VPRO kan toch wel een Jorisje of wat leveren? wat is het probleem?

#11 Carlos

Nee momo, er is gewoon touw meer aan vast te knopen als al die malloten komen reaguren.
En natte bever waar wordt afgedonderd? Toch niet op Sargasso, nog geen IP-ban uitgedeeld vanavond, dus nogmaals, wat lul je nou?

#12 momo

@carlos: ik bevestigde niet dat Nattebever een ban had dan wel suggereerde ik dat. Ik vroeg me af waarom jullie site niet bereikbaar was. 404 galore was het ff. Nattebever ken ik verder niet maar ik heb wel iets met zijn idee dat er hier op Sargasso wat meer sjeu in zou mogen. Af en toe. Om links denkend Nederland ook wat pit te geven zeg maar. Maar wel fijn om te horen dat er geen bans hoefde worden uitgedeeld. Goh. Toch netjes eigenlijk. Die Geenstijlers. Fijn hoor. Wordt het toch nog gezellig met de kerst.

#13 m44

Ik hoef geen college over wat een duizendtal puistekoppige trollen wil, nb. GS heeft er een aparte Joris voor remember ?

Schoonmama hier is nog qua meedenken togh iets beter dan schoonpapa GS met ze togus in ze glaasje janever.

En over geinig anarchisme gesproken, altijd voor in. Ik pas in 1 keer bij de 200.000-voud puberale verketteringen in het gajusvak bij GS die altijd weer zo goddomes bekrompen zijn. Ach, wat vertel ik ook oud nieuws…

#14 momo

@M44: sjo, lukt het nog? Nederlands schrijven? ach het is vrijdag.

#15 nattebever

@m44
Snap niet zo goed dat jij je druk maakt over wat retards allemaal plempen. Je kunt wel de hele tijd de schoolmeester uit gaan hangen, maar dat hangt iedereen, ook de normale commenter, al vrij snel de keel uit. Een enkele keer een ‘edit’ lijkt me wel genoeg.
Er hangen veel pubers en randdebielen rond op GS, maar let’s face it, dat is 95% van de NL-populatie. Mij interesseert het geen reet wat die lui plempen. Ik schrijf op wat ik kwijt wil en heb ook bij GS reedsch een keer of 3 of 4 een ban gehad, nou ja, big deal. Dat heet ‘grensverkenning’ en bovendien is het niet mijn site, maar de hunne. ’t Valt me wel op dat een gemiddelde anarchist daar meer ruimte krijgt dan hier. Veel meer.
Of ik hier een ban heb, weet ik niet, maar krijg elke keer een 404 melding (dit even @momo &@carlos, mogelijk rookt de server).

#16 m44

@14 NTG.

#17 m44

@15 dan heb je meer geduld en tijd dan ik. Felici! ;-)

#18 momo

@ nattebever: nou pfoeh. Een bannetje of 4 op Geenstijl gehad? Die huisregels zijn anders behoorlijk pittig daar. Grenzen verkennen. Owkee…..(checked daar nog ff de huisregels) Mwa naja. Het zal wel. Het ga je goed verder. Ik vind het allemaal best. Maar ben jij dus eigenlijk zo’n malloot waar Carlos het over heeft? Krijg de indruk van wel. Om eerlijk te zijn.

#19 nattebever

@momo
Ik zou mezelf niet als ‘malloot’ omschrijven. Eerder als een driedubbel gevormd academicus die op vrij eenvoudige wijze een leesbare zin uit z’n computerT weet te toveren. Ja, dat is het! Het lijkt wel tovenarij!

M’n eerdere comment was alleszins redelijk, jij kiest er voor daar niet op in te gaan. Soit. Wat Carlos zegt, moet Carlos weten – wat heb jij daar mee te maken? Als ik keer op keer een 404 krijg en dus niet op Sargasso kan, kan het zijn dat het aan de server ligt of weet ik veel, maar ’t lijkt me nogal onzinnig mij dat te verwijten. En kun je het tempo niet bijhouden, moet je misschien een baantje als suppoost gaan zoeken.

Eén prettige voortzetting van de nacht.

#20 m44

“koerbagh ® | 13-12-08 | 00:59
Ben er even wezen plempen, maar ben er wel uitgekeken. Ik wil best op m’n woorden letten, maar het moet niet zo ver gaan dat het mij verboden wordt om een met naam en toenaam genoemd persoon een vuurpeloton toe te wensen. Voel ik me hier toch meer senang. Op Sargasso heerscht Angst. Men is bang de grip te verliezen.
Ik hou niet zo van dat soort losers.

nattebever | 13-12-08 | 01:06”

Duik dan maar weer in je slijk, nattebever. De ballen en de groeten.

#21 momo

owkee. Dat was het dus wat ik bedoelde. Dank M44.
@ Nattebever: Jammer dat Nattebever niet inhoudelijk in wenste te gaan op mijn vraag waarom hij reeds vier keer was geband op Geenstijl. Dat was dus gewoon mijn vraag. Nattebever had een zeer redelijke comment en daar ben ik het ook mee eens. Zei ik ook. Het lijkt me alleen nogal lastig een ban te krijgen op Geenstijl. Dat meen ik serieus.
Een antwoord daarop zou ik zeer waarderen. ECHT! Ik haat je niet ofzo. Waarom? Ik ken je niet en heb nog geen enkele comment gelezen waarin je raar deed. Dat laatste was geen uitnodiging tot raar doen uiteraard.

#22 momo

@Nattebever. Voor de duidelijkheid. Van mij hoef je niet in je slijk te duiken. Ik vond de korte dialoog juist interessant. En ja, ik ben het met je stelling eens dat Sargasso een theekransje is voor afstammelingen van jaren zestigmensen die ooit een ideaal hadden maar nu niet meer. Na ja. Da’s mijn samenvatting dan ervan.

#23 gronk

Het lijkt me alleen nogal lastig een ban te krijgen op Geenstijl.

Schijnt niet zo heel moeilijk te zijn hoor. Wees maar eens een beetje kritisch op de heren en je hebt zo een bannetje te pakken.

#24 MS

MIRC USERS ALERT! MIRC USERS ALERT! MIRC USERS ALERT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*