Site Reformatorisch Dagblad op zondag wél te lezen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Site Reformatorisch Dagblad op zondag wél te lezen

Via anonieme proxies. Hallelujah!

0

Reacties (5)

#1 god

Jullie begrijpen me weer niet helemaal in je hele hoofd, geloof ik. Goed, dat gevoel begrijp ik, dus ik leg het gewoon nog een keer uit:

Die dag van bezinning is een Goed Idee ([mijn] TM) omdat af en toe wat bezinning lekker werkt bij jullie mensendingensen. Niet alleen om neurofysiopsychodelische en waargaanweheen redenen (sorry voor de minkantjes aan jullie ontwerp), maar ook omdat netto gewogen iedereen eigenlijk best wel vaak liever vrij wil zijn in plaats van te moeten werken en ik dacht toen “daar is in principe niets mis mee als je het je kunt veroorloven en per ongeluk niet helemaal in slaap sukkelt”.

Zo. Hum ho hum. Het is er weer uit. Dus had ik op een zeker moment (historisch inmiddels) het knotsgekke idee om dat in zekere mate iedereen dan maar te gunnen.

Maar eh… goed. I digress. Als je dan per sé toch wilt werken dan heb je natuurlijk mijn zegen, maar kijk niet raar op als je op een gegeven moment niet helemaal meer kunt volgen waarom je destijds zonodig nou precies altijd dàt wilde.

#2 bou(on)geluk

ou wat miste ik die krant op zondag. eindelijk kan ik mijn favoriet krant ook op zondag lezen.

#3 Jay

@god, het is per se, zonder accent.

#4 Kropotkin

@Jay: Volgens het witte boekje kan persé ook.

#5 Jay

@4 dan zijn de schrijvers van het witte boekje heidenen! Heidenen zeg ik je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*