1. 1

  Like
  Ik heb met eigen ogen moeten zien hoe de War on Drugs voor landen als Colombia en Peru uitpakt. en alleen daarom al is deze column zeer behartenswaardig.

 2. 3

  Nah. Eén pil mdma (XTC) of 0,5 gram amfetamine (speed) is op dit moment ongeveer even duur als een biertje en je bent er /uren/ zoet mee. Zulk soort oneerlijke concurrentie wil je toch niet hebben?

  Daarnaast zit er helemaal geen potentie voor een vaste groep klanten in de drugs. De meeste gebruikers dit soort spul doen het niet vaker dan eens in de zoveel tijd (2-16 weken). Daar valt toch geen eerlijk brood op te verdienen?

  En wat moeten die verzekeringsmaatschappijen zometeen als de premies omlaag moeten door concurrentie omdat er minder schade door dronken mensen ontstaat? Dat wil je die mensen toch niet aandoen?

  Of wat dacht je van ziekenhuispersoneel dat zometeen tijd /over/ heeft omdat de meeste illegal drugs minder schadelijk en minder verslavend zijn dan alcohol/tabak? Dat kan toch niet?

  Politie die zich met echte criminaliteit bezig kan houden, zoiets heb je toch nog nooit gehoord?

  Nee. Dit klinkt echt als een slecht idee.

 3. 4

  Ja, ik koop hier ook 2 gram wiet voor de prijs van 1 fles bier, genoeg voor ongeveer 5 jointjes, dus als ik voor 20 euro insla, dan moet ik flink doorpafffen om te zorgen dat ik niet met uitgedroogde restjes kom te zitten.

  En die Paraguaanse geperste, die 2x zo duur is, die lijkt tegenwoordig wel gefermenteerde skunk, daar krijg je me toch een klap van: 1 joint en je bent uitgeteld. Nee, da’s niks voor mij.

  Ik heb heimwee naar mijn home grown!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren