1. 1

  Ook Israël bemoeit zich er mee, die laten een Turkse dame vrij die Hamas zou helpen.

  https://www.nu.nl/buitenland/5388536/erdogan-dreigt-met-zaak-vs-vanwege-mogelijke-sancties-predikant.html

  Hoorde laatst dominee prosman al zeggen dat alleen rechtse partijen zich bekommeren over vervolgde christenen , linkse mensen zijn meer van de dialoog. Terwijl Open Doors elk jaar de Jaarbeurshallen weer vol krijgt.

  De islam is niet van de dialoog, vertelde prosman, want predikanten in Schiedam zeiden dat altijd het initiatief van hun moest komen, dan krijg je gesprek met een paar voorbeeld moslims, en imam die teveel meegaat in dialoog wordt teruggeroepen naar land van herkomst.

 2. 3

  @2.

  Gruwelijk, meisje voor de rest van haar leven verpest.

  Maar wat is de achterliggende gedachte van dat document wat ze moest ondertekenen?

 3. 4

  @3: Lijkt me duidelijk. De leidinggevenden zijn dan niet meer verantwoordelijk. Mocht het tot een rechtszaak komen kunnen ze zeggen dat ze zelf verantwoordelijk is

 4. 5

  @2: Vreemd verhaal. Je vlucht weg uit Guatemala en dan blijf je niet in het volgende land, met een verwante bevolking en dezelfde taal, maar naar de VS, waar je, dat weet je van tevoren, niet welkom bent. Dat zesjarig meisje kan het niet helpen, maar haar moeder speelde met haar leven, om over de (afwezige) vader nog maar te zwijgen. Dat deze hoofdverantwoordelijken buiten schot blijven tekent het moreel niveau van de media.

 5. 8

  @5: ik had niet anders verwacht van je. Als er over arme achtergronden wordt gesproken in Nederland ivm criminaliteit betuttelen we de bozerikken. Maar bij vluchtelingen is alles de schuld van de vluchtelingen

 6. 9

  @6: lekker stom bezig die Spaanse regering. Houd Italië de boel eindelijk lekker dicht, gooit Spanje de boel weer open. Blijkbaar moet ook daar eerst de wal het schip keren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren