1. 4

  First Detention, Now Demolition: China Remakes Its Muslim Region

  After locking up as many as a million people in camps in Xinjiang, Chinese authorities are destroying Uighur neighborhoods and purging the region’s culture. They say they’re fighting terrorism. Their aim: to engineer a society loyal to Beijing.

 2. 6

  @1: Ukrainform: ‘The voting process during the second round of Ukraine’s presidential elections is passing without serious violations, Deputy Chairperson of the Central Election Commission Oleh Konopolsky said this at a briefing

  Tass: The number of violations reported at the runoff presidential election in Ukraine on Sunday has grown to 562, Adviser to Ukrainian Interior Minister Ivan Varchenko told reporters.

  Exitpoll: Comedian Volodymyr Zelensky swept to victory in Ukraine’s presidential election Sunday, an exit poll showed

 3. 7

  @5: Wat is dat voor asovolk vanaf 1:10? Daar gaat er iemand neer en niemand helpt die arme man eens overeind omdat ze met allerlei techgear zitten te zwaaien.
  Sowieso: wat zijn dat voor idioten dat ze in volle vaart op een muur van mensen inrijden? Moet je daar de weg voor afzetten?

 4. 9

  @8: Ja, ’t is goed zo. Winnen en dan nog een Schwalbe.
  O wacht, dáárom gaat hij liggen. Om het zuurstofrijke bloed naar zijn hersenen te krijgen.
  Doe dan toch ook rustig aan, jong. Het Heuvelland is veel te mooi om als een bezetene doorheen te racen.

 5. 10

  Zie voor context draadje Christus.

  Er is sinds gisteren ophef om een econoom die heeft ontdekt dat de christenen zich niet zozeer om het Lijden bekommerden als wel Economic Debt.

  Tot vandaag had ik dit weggelachen.

  Maar op een of andere manier klopt het plaatje als je “het recht op offspring” ging verpachten en beboeten. Ik moet hierbij speculerend wijzen op de “volksstraf” van “door heksen vervloekte geboren kinderen” bij 15thC bewoners van Wales in een lokaal rechtsgeding over algemene zaken.

  Zijn er geen bewijzen, dan is deze kwestie omstreden. Maar als er nooit goed naar gekeken is dan zijn de bewijzen ook nooit goed bekeken…

  Stelling: het is nodig dat er nauwkeurig wordt gezocht naar methodes waarmee groeiende en krimpende bevolkingspolitiek in het verleden werd georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren