1. 2

  @1 Mwoah.. beetje een vreemd samengeraapt en weinig informatief artikeltje waarvan het doel mij niet geheel duidelijk is en dat het publiceren niet waard is, maar ik kan er maar weinig aanstoot aan nemen.

  Ik neem aan dat het Sun lezerschap met het Eurovision Songfestival veel vreemde landen de revue ziet passeren welke ze in eerste instantie niet met Europa associeren, vandaar de korte opfriscursus over het continent.

  Het Sun is natuurlijk wel pulp, en haar lezerschap heeft het hoogste percentage Brexitstemmers vergeleken met andere media, dus dat ze de ballen verstand hebben van de EU c.q. Europa daar twijfel ik verder niet aan.

 2. 7

  @4.

  Wel erg voorbarig, maar goed. De sneue mensen uit Syrië zijn ook al klimaatvluchtelingen hoor je soms.

  ”Als klimaatverandering doorzet en grote delen van de ­wereld uitdrogen of overstromen, zullen miljoenen mensen hun land ontvluchten. ­Europa moet zich daarom voorbereiden op een miljoen klimaatvluchtelingen per jaar, die tegen het einde van deze eeuw asiel zullen aanvragen. Tot die conclusie komen onderzoekers van Columbia University in New York.”

 3. 9

  @8: Hier Arduenn, voor de nodige variatie in je knip- en plakwerk:

  Heb zelf ook geen probleem met de doodstraf.

  Wel netjes geel kleuren hè?

  (uiteraard vind ik dit uitsluitend onder heel speciale voorwaarden, maar ik vertrouw erop dat je die nuance wel buiten beeld kunt laten)

 4. 11

  Arduenn is zelf druk beoefenaar van geestelijke martelingen.

  Trouwens dat eilandje in de stille zuidzee doen ze al jaren over janken, nog steeds niets gebeurd. Volgens mij is dat allemaal klimaathysterie.

 5. 12

  Oh, sorry, sneeuwvlokje. Ik wist niet dat je er psychologische schade door leed. Mijn excuses.

  Ik ben trouwens voorvechter van de vrijheid van andermans meningsuiting en wil daaraan mijn verbazing toevoegen. Mijn verbazing over hoe iemand zoiets onsmakelijks uit zijn strot c.q. tiepvingertjes heeft kunnen laten komen.

  Had jij trouwens al ergens je excuses aangeboden?

  Stukje context voor de laatkomers:

  [img]https://i.imgur.com/VfZZLut.png[/img]

 6. 13

  Wat is sneeuwvlokje? Dat was bijnaam van de voetballer Ronald Koeman. Leg eens uit, waarom moet je hem er bij halen?

  Trouwens als er mensenlevens gered kunnen worden door marteling ben ik voorstander. Maar waarom zou ik me in hemelsnaam voor jou moeten verantwoorden?

 7. 14

  @5, @6

  Nu is mn comment dus helemaal verdwenen…
  Kan sargasso niet meer tegen een beetje kritiek?

  Je comment in het draadje over Whatsapp is -automatisch- aangemerkt voor moderatie, omdat je naar maar liefst 34 sites linkt, de meeste met clickable urls. Dat gebeurt automatisch, omdat url-spamming meestal gebeurt door malafide bots; ik weet de precieze limiet niet zo, maar vanaf 10 links (ofzo) wordt zo’n bericht automatisch aangemerkt voor moderatie (nee, niet verwijderd, en ook niet aangemerkt als spam!). Het heeft dan ook niks van doen met ‘niet tegen kritiek kunnen’, misschien wat minder voorbarig conclusies trekken!

 8. 15

  Juist ja. Dus eerst schendt deze website op grove wijze de privacy van haar bezoekers, maar zodra iemand er melding van maakt en de tientallen instanties opsomt waar al je gegevens verdwijnen, wordt het aangemerkt als spam?

  Duidelijk!

  Dat was zeker onderdeel van de deal die Sargasso gemaakt heeft met de overheid ivm subsidie: vooral geen https en geef ons ook alle info van jullie bezoekers en commenters doormidden van trackers – fijn weer…

 9. 16

  @15: Sorry, ik was even op een Bilderbergconferentie aan het praten hoe we de illuminati aan moeten pakken. Ik heb je comment na overleg toegelaten en eronder gereageerd.

 10. 19

  @15: “wordt het aangemerkt als spam?

  Duidelijk!”

  Ik weet niet hoe Folkward het precies moet neerzetten dat het wel duidelijk is, maar ik kan er niet onderuit dat “vanaf 10 links (ofzo) wordt zo’n bericht automatisch aangemerkt voor moderatie (nee, niet verwijderd, en ook niet aangemerkt als spam!)” voor jou dus nog niet duidelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren