1. 2

  @1 Trump maakt meer kapot dan je lief is. Jezus, zelfs Putin bemoeit zich niet zo schaamteloos in buitenlandse verkiezingen.

 2. 3

  @2 Ik vond Putins inmenging in de Amerikaanse verkiezingen anders aardig schaamteloos, ook al hebben ze een direct verband met Trump goed weten te camoufleren (heeft de KGB dan ook aardig wat ervaring in) Ze kopen politici om in zo’n beetje alle buurlanden en zijn hoofdsponsor van menig populistische partij en houden ook dictator Maduro in Venezuela overeind. Kortom de USSR 2.0 is nog steeds wereld bemoeial nummer 1 en ik denk China intussen aardig de nummer 2.

  Elk land is binnen het internationaal recht vrij om zijn eigen hoofdstad te kiezen. Dat sommigen een probleem hebben met een eigen Joodse staat in het Midden Oosten is hierin niet van belang. Wat overigens wel hun veelvuldig gebruik van Godwins naar anderen extra dubieus maakt.

 3. 5

  Zoeven door gast op de radio NPO1 in verband met de bedreigingen van windmolenbouwers: “in china bouwen ze wel 1000 kerncentrales.”
  Zo komt de onzin de wereld in.

  “As of March 2019, China has 46 nuclear reactors in operation with a capacity of 42.8 GW and 11 under construction with a capacity of 10.8 GW.[2] Additional reactors are planned for an additional 36 GW. ” Wikipedia

  Net als komiek Koningsbrugge die in verband met 9/11 gemakshalve het smeltpunt van staal op veertig duizend graden zet…

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/ben-ik-medeverantwoordelijk-voor-een-geval-als-de-sceptische-jeroen-van-koningsbrugge~b09fa4b7/?referer=https%3A%2F%2Fkloptdatwel.nl%2F2019%2F04%2F06%2Fde-linke-weekendbijlage-14-2019%2Fcomment-page-1%2F

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren