SG-café zaterdag 28-05-2016

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zaterdag 28-05-2016. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (9)

#1 Mario

“De vrouw begon ook over IS en dat gedoe. Wat ik niet snap, is dat zij zich tegen mij keert. Wij moeten toch een eenheid vormen tegen IS? In plaats van tegen elkaar te vechten? Wij staan toch sterk tegenover hen? Ze kunnen ons toch niets maken? We leven hier gelukkig!

http://www.trouw.nl/tr/nl/5091/Religie/article/detail/4309376/2016/05/28/Wat-de-hoofddoek-voor-vijandigheid-oproept.dhtml

#2 frankw

Limburgse zorginstelling voor gehandicapten blijkt ruimhartig in steun aan gehandicapten. Moreel gehandicapten. VVD wethouders, projectontwikkelaars en vriendjes en familie en zo.

http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/05/28/ggz-instelling-steunde-omstreden-vastgoedbaas-1621497

#3 frankw
#4 Inca

De ‘zorg’ wordt onbetaalbaar. Gek.

“De aanschaf vorig jaar door Buijks van een Range Rover op kosten van de instelling en de wekelijkse vergaderlunches van de bestuurders in het viersterrenhotel Kasteeltje Hattem werden niet gewaardeerd. ”

(Terzijde, die schrijfstijl blijft mij irriteren, vooral het gebruik van de tegenwoordige tijd als het gaat om iets in het verleden, en de neiging om de hele tijd foreshadowing te gebruiken. In Amerikaanse longreads zie je het ook steeds maar ik zou liever hebben dat ze het overslaan en gewoon een goed verhaal met kop en staart schrijven.)

(Terzijde twee, waarom is de geweldige Retecool Gold-post over Piet van Pol verloren gegaan. Het is nog steeds actueel!)

#5 frankw

Inca, je maakt me nieuwsgierig met de Piet van Pol post. Ik kan hem niet vinden, is die echt verwijderd?

#6 Inca

Niet verwijderd maar gesneuveld bij een van de migraties. Ging over een van de vele mensen die claimden ‘huh, ja, we kregen altijd hele leuke lunches/feestjes/vakanties/cadeautjes van Piet van Pol maar ik had echt GEEN IDEE dat dat iets te maken had met vriendjespolitiek ofzo.’
Destijds was het volgens mij een burgemeester maar het verhaal was niet significant anders dan hier.

Alleen ik mis de vlammend-vilijne stijl om dat beeldend te beschrijven. (Dus als je inside contacten hebt bij Retecool, kijk dan of ze nog ergens een db-backup hebben waar ze ‘m uit kunnen vissen.)

#7 su

CEO praat graag over gemeenschapszin, maar weigert te praten met zijn zwaar onderbetaalde werknemers.

#8 Joop

Verschrikkelijk , deze dame is ook al fout bevonden.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/25886876/__Activisten_gooien_taart__.html

In Duitsland mevrouw van de Linke krijgt een taart in gezicht vanwege uitspraken over Merkel en open grenzen.

#9 gbh

DISOBEDIENCE is a new film from our friends at PF Pictures that shows the amazing things that regular people are willing to do when faced with the biggest crisis in human history. If politicians won’t do what it takes to break free from coal, oil and gas, we will. Premieres April 29, and streaming online on April 30: http://watchdisobedience.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*