1. 4

  De ‘zorg’ wordt onbetaalbaar. Gek.

  “De aanschaf vorig jaar door Buijks van een Range Rover op kosten van de instelling en de wekelijkse vergaderlunches van de bestuurders in het viersterrenhotel Kasteeltje Hattem werden niet gewaardeerd. ”

  (Terzijde, die schrijfstijl blijft mij irriteren, vooral het gebruik van de tegenwoordige tijd als het gaat om iets in het verleden, en de neiging om de hele tijd foreshadowing te gebruiken. In Amerikaanse longreads zie je het ook steeds maar ik zou liever hebben dat ze het overslaan en gewoon een goed verhaal met kop en staart schrijven.)

  (Terzijde twee, waarom is de geweldige Retecool Gold-post over Piet van Pol verloren gegaan. Het is nog steeds actueel!)

 2. 6

  Niet verwijderd maar gesneuveld bij een van de migraties. Ging over een van de vele mensen die claimden ‘huh, ja, we kregen altijd hele leuke lunches/feestjes/vakanties/cadeautjes van Piet van Pol maar ik had echt GEEN IDEE dat dat iets te maken had met vriendjespolitiek ofzo.’
  Destijds was het volgens mij een burgemeester maar het verhaal was niet significant anders dan hier.

  Alleen ik mis de vlammend-vilijne stijl om dat beeldend te beschrijven. (Dus als je inside contacten hebt bij Retecool, kijk dan of ze nog ergens een db-backup hebben waar ze ‘m uit kunnen vissen.)

 3. 9

  DISOBEDIENCE is a new film from our friends at PF Pictures that shows the amazing things that regular people are willing to do when faced with the biggest crisis in human history. If politicians won’t do what it takes to break free from coal, oil and gas, we will. Premieres April 29, and streaming online on April 30: http://watchdisobedience.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren