1. 2

  @1
  Auw? Voor wie?
  Ik vind voornamelijk de opvattingen van de Fox/Trumpfans eronder veelzeggend, erg ‘moreel flexibel’. Dat de VS probeert verkiezingen te beïnvloeden -onder welke kleur president dan ook- moet niks verbazen, maar kennelijk is dat wel nieuws voor die fans, die daaruit meteen weten te concluderen dat je inmenging in de verkiezingen binnen de VS van buitenaf goed moet keuren, of dat je anders hypocriet bent. Maar nee, die fans zijn zelf tegen inmenging, wat ze vooral gaan projecteren op Hillary Clinton, maar alles met Trump een ‘hoax’ noemen. Ook het concept dat op het wereldtoneel morele regels het vaak afleggen tegen macht is hun vreemd. En dus ook dat die regels daarom vaak niet toegepast kunnen worden en je moet bouwen op machiavellistische principes, zoals het proberen te beïnvloeden van buitenlandse verkiezingen.

  Betekent dat dan ook dat die fans er geen probleem mee hebben als Syrië raketten op de VS zouden werpen? Het lijkt me dat de kaarten dan weer heel anders liggen. Het is een ding dat mensen hun morele regels laten varen uit liefde voor een land, maar die fans laten hun morele regels toch echt varen uit liefde voor Trump, en dat staat in dit geval haaks op het belang van hun land.

 2. 4

  @3: ” He worked for Gazprom Media in 2000 where he helped improve the image of Vladimir Putin in the U.S.” hehehehe

 3. 9

  @7: Dan moeten die 150 miljoen misschien eens stoppen met het iedere keer opnieuw dezelfde mensen te kiezen, nogmaals, de VS heeft in het verleden genoeg rottigheid uit gehaald en dit is gewoon een gevalletje van boomerang effect (en daar zijn ze ook vaak genoeg voor gewaarschuwd)

 4. 13

  @11:

  Wow, wat een creep. Zelden een rijtje plaatjes gezien die zó sterk een paar regels liedtekst van De Kift in me op doen komen wegens treffend…

  Wat ik zie
  is in het geheel niet geruststellend.
  Een scheve bek en
  stompzinnige varkensoogjes,
  de dikke oren
  van een geboren pummel.

  Uit het nummer “Halfslaap” van de plaat Gaaphonger.
  http://dekift.bandcamp.com/album/gaaphonger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren