1. 1

  Understatement van heb ik jou daar..

  http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/03/12/de-uitlatingen-van-wilders-zijn-vrij-schokkend-1597625

  Schokkend!!1!

  Obama also again mocked establishment Republicans, who he argues say “We’re shocked someone is fanning anti-immigrant or anti-muslim sentiment! … We’re shocked!. We’re shocked that someone could be loose with the facts. Or distort someone’s record. Shocked!”

  How could you be shocked? This was the guy who was sure I was born in Kenya. And wasn’t letting go … As long as it was being directed at me they were fine with it. It was a hoot … and suddenly they’re shocked! That gamblings going on in this establishment,” he said.

  http://www.addictinginfo.org/2016/03/11/obama-shows-how-hes-going-to-destroy-trump-this-fall-and-its-hilarious/

 2. 3

  @2

  Ach ja. Laten er eens 1000 van de 6400 niet deugen. Wat dan nog? Sowieso moet je rammelende aangiften niet mee willen nemen. De zaak moet niet 99% in orde zijn maar 100%.

 3. 6

  @5

  Honderd deugdelijke aangiften lijkt mij ook voldoende. Kwaliteit gaat in dit geval voor kwantiteit. Wilders weg laten komen met vrijspraak is het paard achter de wagen spannen. Dan had men de zaak beter kunnen laten voor wat het is.

 4. 7

  @6 Het gaat weer 1 grote publiciteitsstunt worden voor Wilders vrees ik. Zijn uitspraak is voor meerdere uitleg vatbaar, en de oplaaiende Mocro oorlog in Amsterdam maakt het onderwerp net zo politiek relevant als bij het vorige proces. Hij heeft bovendien een steengoede advocaat die meteen gehakt maakt van dit soort procedure fouten.

 5. 9

  @7

  Als Wilders wordt vrijgesproken of een lullig taakstrafje of voorwaardelijke straf krijgt dan is dat een treurige zaak. Uiteraard speelt een Mocro oorlog geen rol hier in. Wat mij betreft is zijn uitspraak maar voor 1 uitleg vatbaar. Maar dat dient wel juridisch hard gemaakt te worden.

  Ik heb wel eens gelezen over voorgedrukte aangiften die op het politiebureau lagen. Ik weet niet of dat waar is, maar dat kan door de verdediging van Wilders gebruikt worden.

  En dan maar hopen dat er geen gekkies worden opgevoerd zoals de vorige keer. (Jeroen de Kreek) Kortom…ik moet het allemaal nog maar zien. En bij vrijspraak of een licht strafje zal Wilders zich helemaal onaantastbaar voelen en de volgende grens opzoeken.

  Men zal er dus alles aan moeten doen om hem minimaal een paar jaar te laten brommen. Anders is het idd een publiciteitsstunt voor Wilders. En mag iedereen oproepen tot minder Marokkanen/moslims/PVV’ers/homo’s/joden/ongelovigen*

  * (invullen naar believen)

 6. 10

  Uit een deel van de dertien inmiddels afgenomen verhoren…

  Ranzige stemmingsmakerij, zoals gebruikelijk bij de telegraaf. @2

  Blijft onverlet staan dat de resterende (ong.) 6387 aangiften nu gecheckt mogen worden.

  Overigens is voor deze rechtszaak helemaal geen aangifte nodig, aangezien het OM ambtshalve tot actie is overgegaan. @5

 7. 11

  @9 Zelfs als Wilders een straf krijgt dan haalt hij daar publicitair voordeel uit, het is een win-win situatie voor hem. Wint hij dan zegt hij zie je wel, verliest hij dan is het opeens een complot van de elite.

  Volgens mij dit hele proces door Wilders ingecalculeerd en heeft hij zijn uitspraak van te voren door juristen laten screenen op waar precies het randje lag.

 8. 14

  @11

  Bij de eerdere rechtszaak bleek al dat Wilders er een mediaspektakel van wilde maken, o.a. volgens de gebr. Anker die hem in eerste instantie zouden bijstaan. Mede daarom hebben zij dit dus niet gedaan en is Wilders uiteindelijk bij de mediageile maffiamaatje Moskowitz terechtgekomen.

  Een populist (wat Wilders ook is) gaat het eigenlijk alleen maar om mediamomentjes te genereren.

  Ander voorbeeld: de niet bestaande Shariawijk van Perdiep Ramesar (Trouw). Wilders gaf, al lopende door die wijk, zelf al aan dat de media op zijn “commando” [sic] daarheen waren gegaan (bekijk de beelden maar terug). Doel bereikt, de Pavloviaanse Nederlandse hoernalisten kwamen al kwijlende opdraven.

  Ik betwijfel (van gepaste afstand) dat Wilders die ‘minder, minder, minder’ uitspraak van tevoren had ingepland (en door juristen heeft laten screenen) en het dus op een rechtszaak heeft laten aankomen. Vergeet overigens niet dat er nogal wat PVV-horigen bij de eenmanspartij van Wilders weg zijn gegaan, na die uitspraken.

 9. 17

  @16 Misschien erbij vermelden dat een zevental neonazis zijn gearresteerd voor de hitlergroet, antisemitische uitingen, bedeiging en geweldpleging. Leuke vriendjes heb je.

 10. 20

  @7:“Hij heeft bovendien een steengoede advocaat die meteen gehakt maakt van dit soort procedure fouten.”

  Ik weet niet of er nog een Moskowitz over is om hem te verdedigen. Er zijn er inmiddels al drie uit de advocatuur gezet.

 11. 24

  @Mario: die rechter past precies in alle vooroordelen die ik heb over dat soort rechters. Eigenlijk een beetje te goed!

  Ik vond al die aangiften belachelijk, maar ik heb nu zoiets van, laat maar komen. Ik merk dat ik zin heb in het komende proces.

 12. 25

  @21 en @22: Het leven moet zwaar zijn voor rechts-extremisten. Ga je protesteren tegen fascisme, wordt je gearresteerd alleen maar omdat je loopt te Hitlergroeten of een beetje antisemitisme te promoten.

 13. 26

  @25: Niet alleen voor fascisten is het (gelukkig) zwaar weer,
  maar iedereen die een bruin brood bij de bakker bestelt moet het tegenwoordig ook ontgelden.

  Dat laatste heeft iets met puriteinse wetenschappen en ander
  onhaalbare zaken te maken.

 14. 27

  @25

  Ja man, en dan ook nog eens die stickers met een doorstreepte neus wat ook enkel maar een “feyenoord/ ajax”-dingetje was, althans, volgens http://kafka.nl/personen/ben-van-der-kooi/

  Heeft echt waar heus niets uit te staan met het feit dat fullblown nazi’s deze droegen over andere nazi symboliek.

  Zal mij benieuwen hoe de rechter daar over denkt, binnenkort.

  @24
  Je hebt nog steeds niet door dat die ruim 6000 aangiften verder niet zo van belang zijn m.b.t. de te komen rechtszaak tegen je fascistoïde idool Wilders? Goh.. zie: @10

 15. 28

  Ik vond al die aangiften belachelijk, maar ik heb nu zoiets van, laat maar komen. Ik merk dat ik zin heb in het komende proces.

  Kijk dat vind ik nou een dappere uitspraak…

  Van iemand die niet zelf hoeft voor te komen. Haha.

 16. 29

  @28:
  Maar Wilders is ook dapper:

  Een grote muil achter/tussen de lijfwachten.

  N.B.:
  Waarom is voor krijsende psychopaten eigenlijk geen eigen bijdrage, zoals bij hen die wel in behandeling gaan?
  ;-)

 17. 30

  @29: Met bewaking houd je het gewoon langer uit. Denk aan Fortuyn en TvG (vzmh).

  Linkse politici zijn niet onkwetsbaar. Denk aan het gezin van Femke Halsema dat ooit beveiligd moest worden.

 18. 34

  @31: vergelijken is logisch. Het zijn collega-kamerleden geweest. Ik denk dat zij verdrietig zou worden over jouw posts. Onveiligheid voor Geert brengt uiteindelijk ook onveiligheid voor de andere kamerleden.

  Wilders is geen Rambo die het fysieke gevecht aangaat.

 19. 35

  Je ziet ze wel eens, grote broers/zussen, die zeer beschermend zijn tav hun kleine broertjes/zusjes, wanneer die worden lastiggevallen door etterbakken. Heel aandoenlijk. Mooi om te zien, veel karakter in een klein lichaampje.
  Je ziet ze ook wel eens, kleine etterbakjes m/v die alles durven doen en schreeuwen, steeds brutaler, omdat ze een grotere broer/zus hebben die klaarstaat om het kleine etterbakje in bescherming te nemen, wat hij/zij ook geflikt heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren