1. 4

  @3:

  Waarom is de ambassadeur nog niet op het matje geroepen??

  Dat mag toch duidelijk zijn? Dit slachtoffer van verkrachting heeft lang niet zoveel publicitaire waarde als een Ebru Umar. Dus waarom zou men zich daarvoor zo hard inspannen?

 2. 7

  @6.

  Gelukkig dat alle andere kranten naast de Telegraaf brandschoon door de oorlog zijn gekomen. Daar mochten de redacties tot het eind van de oorlog kritisch blijven over de nazi’s. Nee, ook bij het NRC werd de redactie vervangen.

  Het is voornamelijk jaloersheid geweest omdat de Telegraaf overnames deed en op weg was de grootste krant van NL te worden.

 3. 8

  @7:
  Laten we zeggen, dat de periode 1942-’44 enige “onduidelijkheden” vertoonde.
  Hak Sr. benoemd zijn Zoon “Hakkie” (aanhanger van de SS) tot directeur en er zijn wat mistige verklaringen omtrent medewerkers, die gegevens doorspeelden vanuit Duitsland naar de tegenstanders van A.H.
  In ’44 werd het wel duidelijk dat het echt niet meer deugde.

  Maar laten we wel wezen, iedere krant die niet ondergronds ging moest de berichten en ideologie van de bezetter verplicht publiceren en was dus niet fris.

 4. 10

  Je hebt als Westerling gewoon niks te zoeken in volstrekt achterlijke landen als Qatar of Saudi-Arabie of VAE. Een verkrachting kan in elk land plaatsvinden, maar om vervolgens maanden vast te zitten vanwege een verdenking van buitenechtelijke seks, kan echt alleen in landen met een volkomen geschift (islamitisch) regime. Wat heb je daar te zoeken als Westerling en zeker als vrouw zijnde?
  Van een beetje gezond verstand is nog nooit iemand doodgegaan.

 5. 11

  @10: Zie mijn reactie bij @9. Wij westerlingen hebben heel veel te zoeken in dat land. Of, anders geformuleerd: wij westerlingen kiezen er voor handel te drijven met geschifte, islamitische verkrachters die vrouwen haten – om jou kwalificatie voor de bewoners van dat land te gebruiken.

  Iemand met een beetje gezond verstond wil daar geen geld aan verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren