1. 3

  Corbyn zal en moet onderuit gehaald worden. Terwijl eerst de gedachte was dat hij weinig voorstelde, en daarom een gewenste oppositieleider was zoals met de rode Kinnock.

 2. 4

  Wishfull Thinking. Winst maken is leidend, boeren hebben vermogen, naar dat betekent niet elk jaar een vette boterham. Hoop dat dit artikel niet misleidend is, en dat deze boer een uitzondering betreft. Een boerenzwaluw betekent nog geen zomer. Maar ja, de subsidiekranen zullen wel weer opengedraaid worden.

  https://beta.volkskrant.nl/economie/boeren-zien-noodzaak-van-verandering-in-het-is-tijd-om-oog-te-hebben-voor-het-bevorderen-van-biodiversiteit~b532d52e/

 3. 5

  Ah, nu snap ik waarom het zo rustig is op sargasso. De geboortedag van Karl Marx is precies tweehonderd jaar geleden. Iedereen aan gebak, Roosvicee en klaar voor de collectieve polonaise in het bejaardentehuis.

  https://www.nrc.nl

 4. 7

  @5:
  Ik denk eerder dat ze aan het lezen zijn. Volgens het gezaghebbende tijdschrift The Economist is Marx tegenwooridg verplichte lectuur voor wereldleiders.

  https://www.economist.com/news/books-and-arts/21741531-his-bicentenary-marxs-diagnosis-capitalisms-flaws-surprisingly-relevant-rulers

  Dus doe me een lol: ga nog veel meer gaan plagen en treiteren met kleuteropmerkingen als “roosvicee” en “bejaardentehuis”, en vooral niet Marx gaan lezen, want dan weet ik zeker dat je nooit een wereldleider zult worden.

 5. 9

  @8:
  Tsja, dat was vrijwel iedereen in die tijd, dus dat is niet zo raar. Waar het natuurlijk om gaat is zijn sociaal-economische analyse. Volgens The Economist is die tegenwoordig weer uitermate relevant. Wat vind jij daar eigenlijk van ?

 6. 10

  @7.

  Grappig. ‘Verplichte literatuur voor wereldleiders …’ en dat vergelijk je met de reageerders op Sargasso. Plus dat ik denk dat Trump niet zoveel leest, Poetin eerder Machiavelli gaat lezen, enz.

 7. 12

  @6: Dan moet Pallywood wat meer reclame maken. Geld van de EU is er genoeg.

  Maar in Jemen loopt men nog veel verder achter. Misschien moeten we daar ook wat dollars naartoe sturen? Het grote en machtige buurland Saoedi-Arabië laat dat namelijk achterwege; dat land stuurt alleen bommen.

 8. 13

  @12: Het is wel verdacht dat er zo weinig aandacht is voor de volkerenmoord die daar plaatsvind in de msm.
  Zijn ze bang voor de Saoedies of voor de VS of voor allebei,of mag het niet van de redactie?

 9. 15

  Een Iraanse vriend, niet alles op een rijtje, maar niet dom, vertelde mij dat de Somalische piraten een grote bondgenoot hebben: verzekeringsmaatschappijen. Dat zat helemaal in het slop namelijk met de premies. Niet zo gek gedacht.

 10. 16

  @15: yep, en omdat de banken heel graag van de pinautomaten afwillen… huren ze af en toe wat sukkels in om er eentje op te blazen (plofkraak / ramkraak)
  #complotheorie

 11. 18

  @17: Zou aardig zijn als die cijfers wat meer in perspectief werden geplaatst, bijvoorbeeld door ze te vergelijken met voorgangers. Aan het einde van het artikel wordt dat in perspectief plaatsen bijvoorbeeld wel gedaan met betrekking tot de claim over handelsoverschotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren