1. 1

  Dus de EU wil eigenlijk ook geen no-deal Brexit? Was gewoon beetje pokeren:
  https://nos.nl/artikel/2279779-brexit-uitstel-maar-voor-hoelang.html
  Uiteindelijk blijven we koopman:Rutte wil namelijk onder geen beding een brexit zonder afspraken. Dat zou rampzalig voor Nederland zijn, is de stelling van het kabinet.

  Begin steeds meer overtuigd te raken dat die Brexit er echt niet gaat komen. Het wordt een of andere zachte variant, of na 2de referendum wordt het afgeblazen. Deadline lekker ver weg, zodoende is er genoeg tijd dat iedereen zijn ass kan coveren.

 2. 2

  @1: Inderdaad is een Brexit zonder akkoord ook voor de EU slechter dan een Brexit met akkoord.

  Eeuwig uitstel van de Brexit lijkt mij ook niet ideaal: dan blijven ambtenaren zich bezig houden met de onderhandelingen, terwijl in de EU nog andere problemen zijn.
  En dan houden de Britten zetels in het Europese parlement en in de Raad van Ministers.

  Ik denk dat de EU eens moet voorstellen dat het VK mag genieten van alle rechten en plichten die het als EU-lid heeft, zo lang als het wil, behalve het stemrecht.
  Dit is min of meer de Noorse optie.

 3. 3

  De Britten blijven in het Europees parlement om de onzalige plannen van Macron die weer meer macht naar Brussel brengen te dwarsbomen.

 4. 6

  @4: En hoe zit het met het briefgeheim?

  De PTT (of hoe die tegenwoordig ook heet) heeft de fout gemaakt het aantal inleverpunten (de oranje brievenbussen) fors te decimeren, terwijl ze beter de frequentie van het lichten hadden kunnen verlagen. Toen hier nog een bus op de hoek stond, ging de post dezelfde dag nog weg. Nu ik het halve dorp door moet, kan het weken bij de voordeur blijven liggen. Niet iedereen heeft een hond.

 5. 8

  @7: Ik vraag het me af. Een toch vrij rechtse bekende van me (vermoedelijk VVD-stemmer) prikte er gisteren toch meteen doorheen en kwam vrijwel letterlijk met dezelfde opmerking als in het artikel (“laat Shell die bomen lekker zelf betalen van die 18,6 miljard euro megawinst”).

 6. 9

  @5:

  Last time CO2 levels were this high, sea levels were 60 feet higher and Antarctica had trees

  Grappig dat de wereld er nu echt heel anders uitziet. Het is net alsof CO2 helemaal niets te maken heeft met de hoogte van de zeespiegel en de temperatuur op Antarctica.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren