1. 1

  Afgeven op Jeff Sessions werkt niet. Robert Mueller boekt fors vooruitgang met zijn criminele onderzoek naar Trump en Co. Kelly-Anne Conway opteert leugendetectors in het Witte Huis.

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/kellyanne-conway-white-house-staff-leaks-lie-detectors-donald-trump-anthony-scaramucci-a7877271.html

  Gelukkig is er nog de DPRK met haar tromgeroffel om voor de nodige afleiding te zorgen.

  North Korea best not make any more threats to the United States. They will be met with fire and fury like the world has never seen… – DJT

  http://edition.cnn.com/2017/08/08/politics/north-korea-missile-ready-nuclear-weapons/

  Wie weet gaat Trump wel de geschiedenis in als ‘The Great Escalator’

  [img]http://i.imgur.com/F4noC5r.jpg[/img]

  (Noem me een complottertje, maar het zou me helemaal niet verbazen dat deze plotselinge hoogstaande militair-technologische mijlpalen in de DPRK ook een beetje tot stand zijn gekomen met behulp van vreemde mogendheden die baat hebben bij de destabilisering van ‘het Westen’.)

 2. 2

  @1: Nou dat afgeven op Jeff Sessions helpt misschien niet maar het drijven van een wig in de evangelicals-machine kan wel iets betekenen.

  Context: Just In to Brody File: Pastor Robert Jeffress Says ‘God Has Given Trump Authority to Take Out Kim Jong-un’

  En wie wil weten wie die Jeffress is :

  En de wig wordt er op dit moment ingedreven door – ja hoor – het Vaticaan: President Trump’s Evangelical Advisers Seek to Tamp Down Vatican Criticism.

  Meer context hier.
  Oorspronkelijke zet van het Vaticaan hier.

  (Mijn oorspronkelijke twitterdraadje hier)

 3. 5

  Blijkt nu dus dat op 26 juli jongstleden, nog vóór het ochtendgloren, de FBI met een huiszoekingsbevel op de stoep van voormalig Trump-campagneleider Manafort stond—daags ná zijn verhoor door de Senate Intel Committee. Blijkbaar waren ze bang dat na het verhoor e.e.a. in zijn open haard zou belanden.

  https://www.washingtonpost.com/politics/fbi-conducted-predawn-raid-of-former-trump-campaign-chairman-manaforts-home/2017/08/09/5879fa9c-7c45-11e7-9d08-b79f191668ed_story.html

 4. 6

  @5: dan zou het een mooie sukkel zijn want belastende dingen zou een slim persoon nooit bewaren cq laten verdwijnen voor het verhoor.

 5. 7

  @6: Dat is dus niet zo. Een slim persoon zorgt ervoor dat belastende zaken blijven. Het is namelijk een voorzorgsmaatregel. “Als jij mij verlinkt, verlink ik jou.”

 6. 10

  @8

  Je kijkt te veel films

  De Pentagon Papers, All the President’s Men, House of Cards, geen film of televisieserie die op kan tegen de stupiditeit en schofterigheid van Trump en Co. En al die Pulitzer Prijswinnende verhalen uit het verleden vallen in het niet bij het schandaal dat zich rondom Trump heeft ontwikkeld. Hele legers script writers in Hollywood die nu al minstens 7 maanden aan de lippen van de WaPo, the NYT, @RealDonaldTrump en andere bronnen hangen. 24/7. Het gaat binnen enkele jaren Trump-films en -musicals regenen. Mede omdat, gezien het karakter van Trump, zijn carrière wel eens op een hele dramatische manier zou kunnen gaan eindigen.

 7. 14

  @13

  Het socialistische drama in Venezuela blijft toch een ongemakkelijke waarheid. Ongeacht wat Corbyn, de SP of wie dan ook er van vind. Kennelijk zijn socialisme en democratie geen vrienden van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren