1. 2

  @1: Tuurlijk, het is wel de bedoeling dat het universitaire bedrijf intellectuele servicemonteurs aflevert die de ‘powers that be’ (in allerlei opzichten) kunnen assisteren bij problemen met ‘afwijkenden.’ Daarbij is het inefficiënt als afgestudeerden zich verdiepen in de motieven van de ‘afwijkenden.’ Het is Jeroen Dijsselbloem toch prima gelukt om Griekenland te onderdrukken als een opstandige Chinese provincie? Mao Zedong fronst zijn wenkbrauwen in zijn graf: heb ik ooit iets gehad met een Nederlandse vrouw?

 2. 10

  @8: Wie geeft er zich hier uit voor Bolke? Dit kan nooit de echt Bolke zijn, die vindt dat alle NAVO-leden (behalve de VS) veel te weinig uitgeven aan defensie en die vindt dat van €8 miljard/jaar geen fatsoenlijk leger te onderhouden is, laat staan voor minder.

 3. 11

  @10: Correct, maar diezelfde bolke is tegen het verstrekken van ontwikkelingshulp aan landen die wapens kopen, een land dat 5 miljard uit kan geven aan wapens heeft onze hulp niet nodig, of wel?

 4. 13

  @11: Als dat 5 miljard per jaar is, moet er nog meer dan 3 miljard ontwikkelingshulp per jaar bij om een fatsoenlijk leger van te onderhouden. Volgens de logica van echte Bolke dan.

 5. 14

  @12: Een volle tank benzine is niet zo gevaarlijk als een lege tank met benzine dampen.
  Een volle tank zal ontbranden, een lege tank met dampen zal exploderen.

 6. 15

  @13: Ik blijf er bij dat er genoeg naar defensie moet gaan en als we bezuinigen op de blijkbaar niet noodzakelijke hulp aan Polen dan kunnen wij tenminste genoeg aan defensie uitgeven.

 7. 16

  @5

  Calais is een pijnpunt in Europa. Een sloppenwijk in Europa. Agressieve immigranten. We kunnen maar beter weg kijken. Ik weet er ook niks zinnigs op te zeggen.

 8. 17

  @1

  Psychologie is vnl natte vinger werk. Als je goed met mensen kan om gaan ben je misschien wel een goede psycholoog. Maar dat kan je buurman/vrouw ook zijn.

 9. 19

  @18: Nog steeds minder dan we afdragen aan de EU, dus…
  Maar daar gaat het niet om, de extra subsidies die Polen ontvangt zijn voor de ontwikkeling van Polen, als Polen vervolgens doodleuk wapens gaat kopen ter waarde van 5 miljard dan hebben ze die hulp blijkbaar niet nodig.

  M.A.W. we subsidieren het leger van Polen, nou ons eigen leger kan ook wel wat extra centen gebruiken ipv dat naar Polen te brengen

 10. 21

  @10 Dit is wel de echte Bolke. Bolke is helemaal idolaat van Putin, dus elk land wat zich probeert tegen Putin te verdedigen is zijn vijand. Een beetje een houding zoals de oude PSP en CPN, die ook dikke vriendjes met het Kremlin waren.

 11. 23

  @12 Doodsoorzaak was trauma wegens het tegen een boom rijden. Had dus niks met de batterij te maken die vanwege de hoge deceleratie eruit gevlogen ws en pas midden in de weg ontbrandde.

 12. 25

  @14: [ een lege tank met dampen zal exploderen. ]
  Alleen als er zuurstof in de tank is gekomen.
  Alleen als het mengsel brandstofdamp/zuurstof juist is om een explosie te veroorzaken.
  Alleen als er vuur of een vonk bijkomt.

 13. 26

  @25: Benzine tanks hebben een systeem om te voorkomen dat ze vacuum trekken, dus naarmate er benzine uit verbruikt wordt komt er lucht (en dus zuurstof) voor terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren