1. 2

  @1: Inmiddels zal het niemand meer verrassen, maar de NOS verdraait de feiten enigszins. Het gaat Segers niet om religieus of racistisch geweld. Hij wil zich specifiek richten op anti-semitische geweld. Dit is het oorspronkelijke interview:
  https://www.ad.nl/binnenland/antisemitisme-bedreigt-ook-onze-rechtsstaat~a2e6c60a/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Het is overduidelijk, dat Segers het geen enkel probleem vind dat er brandbommen naar moskeeen worden gegooid of snelwegen worden geblokkeerd, want bij die acties waren geen Joden betrokken.

 2. 4

  Extreem linkse actiegroep word onderzocht wegens doodsbedreiging acteur “intocht Sinterklaas”. Het bewijst maar weer eens dat het preventief blokkeren van bussen met linkse actievoerders naar een enorme massa feestvieren kinderen volkomen gerechtvaardigd is:

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/politie-onderzoekt-lid-actiegroep-vanwege-doodsbedreiging-sint~a4567266/

  Ook de burgemeester van Dokkum bleek op de hoogte, wat het intrekken van de demonstatie vergunning voor de Zwarte Pietenschoppers ook meteen verklaard:

  https://www.ad.nl/binnenland/bram-van-der-vlugt-bedreiging-sinterklaas-is-waanzin~a63c9d58/

  Niks niet hinderen van het demonstratierecht, pure veiligheids maatregelen.

 3. 7

  @4

  Meen je dat nou serieus? Extreemrechtse acties in de vorm van preventief blokkeren van bussen met linkse actievoerders is gerechtvaardigd vanwege een ‘extreemlinkse’ actiegroep? (Lees, een groep die tegen verheerlijking van kolonialisme is.)

  Wil je dan zo graag ons land zien veranderen in een strijdtoneel tussen extreemlinks en extreemrechts? Dat levert alleen maar verliezers op.

  Waarbij mij nog rest op te merken dat tegenwoordig iedereen (op extreemrechts na) tegen kolonialisme is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren