1. 1

  De parlementaire verblijfskosten vergoeding blijkt helemaal niet afhankelijk van hoeveel dagen je echt op je 2e adres aanwezig bent of van wat de werkelijke kosten zijn. Zelfs als je in Den Haag woont krijg je 12.000 Euro per jaar en ik heb nog nooit gehoord dat linkse politici principieel afzien van die vergoeding. Even afgezien van de vraag of dat op zich een goede regel is blijkt maar weer eens hoe EenVandaag en de Volkskrant selectief shoppen en de feiten verdraaien als het politici van niet hun eigen politieke voorkeur betreft:

  https://nos.nl/artikel/2281898-gedoe-over-vergoedingen-maar-wat-krijgt-een-kamerlid-eigenlijk.html

 2. 3

  @1: Bijna helemaal goed. Een reactie zoals het hoort. Op één klein dingetje na: “hoe EenVandaag en de Volkskrant (…) de feiten verdraaien“. Dat klopt in dit geval niet. Je zou nog kunnen hooghouden dat er selectief is geshopt, maar da’s niet hetelfde als feiten verdraaien. Of ben je nu weer grappig bezig?

 3. 6

  @5: die columnist maakt één hele grote fout, die direct zijn opmerking volstrekt inhoudsloos maakt. Hij beweert dat als je Baudet vergelijkt met de rattenvanger van Hamelen, je zijn kiezers indirect uitmaakt voor ratten. Nee, de rattenvanger wist (uit wraak) kinderen die niet nadachten mee te lokken, niet de ratten. Hoogstens vergelijk je de kiezers dus met domme, onoplettende kinderen.

 4. 8

  @3: Nog iets is fout. Hij sleept er “links” bij, terwijl het een krant was die dit nieuws bracht. Bovendien zit ook daar een fout in van zijn kant, maar goed laat maar zitten.

 5. 10

  @5: Wederom dat slachtofferrolzoekende van die partijen, terwijl juist het omgekeerde aan de hand is. De door jou genoemde partijen willen een Endloesung voor de nieuwe Joden en onze media is al net zo rechts opgeschoven als tentijde van de NSDAP. Je zou wellicht ook eens het stuk moeten lezen waar de columnist zijn mening over geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren