1. 4

  @3. Niet naar luisteren; hij praat veel te moeilijk. Op de campus tegen genderneutralen was hij even goed bezig. Maar voor de rest zijn z’n “esoterische”, “chackahh” adviesen waardeloos. In gezondheids-blaadje en -katernen van kranten staan betere.

 2. 6

  @4: Ik vond hem eigenlijk behoorlijk afgaan op die campus; tenminste, ik neem aan dat je hetzelfde filmpje bedoeld als ik in gedachten heb. Op een gegeven moment stelt iemand een serieuze, kritische vraag, maar in plaats van gewoon een antwoord te geven gaat hij jammeren dat hij het niet kan volgen …

 3. 7

  @5:
  Ehm … als je met “men” Peterson bedoeld zou je nog wel eens gelijk kunnen hebben, maar die hoogleraar op reddit moet overduidelijk niets van creationisten hebben. Daarom worden ze juist als voorbeeld gebruikt.

 4. 9

  Are there also good parts in the big fairytalebook? Faiytales are always with hints.
  How could you not see it**: the one tree* in the middel of the garden of Eden … and fenced. Do not eat from. (People with languages that have no plural see it, … maybe, when not mindfucked in the meantime).
  Good job ateists, beat the teists with reason and logic.
  bad job teists with your lies and deceit in this painthinking non-reality.
  American judges, you are familiar with the second rule of the 10 commandment, wat does that mean, you think?
  I tell you: Do not obey people who act like gods.**
  *mono-cultuur.
  ** I think, some people know very well.

  Net alsof Google weet wat ik zoek; eigenaardig.
  https://www.youtube.com/watch?v=ATCG9ZtZfUA
  https://www.youtube.com/watch?v=GTQlnmWCPgA

 5. 11

  @10: Yep, die … alhoewel ik volgens mij een langere versie heb gezien waar niet in geknipt was. Maar even serieus … Peterson zakt hier toch echt totaal door het ijs ? Hij heeft geen enkel weerwoord, hij is alleen maar bezig om krampachtig de kritische vragen te ontwijken.

 6. 12

  @11 Hij houdt zich aan de in de Engelse grammatica omschreven regels voor de 3e persoon enkelvoud. Wat ik ook doe en verder iedereen, denk ik, die een Engelse text schijft.
  NB, en hiermee stopt een eventuele discussie. Wat hij verder nog krampachtig gedaan heeft interesseert mij niet.

 7. 13

  Zal mij benieuwen of Poetin doet wat ik denk dat ie zal doen, de grotere landen worden symmetrisch behandeld en wss worden de kleinere landen en oekraine diplomatiek gezien volledig rusland uit geschopt.

  Hij zal iniedergeval escaleren zoals hij bij de Britten heeft gedaan

 8. 17

  @16: Ik ben een product van de koude oorlog, dus laat maar komen.

  Tis alleen zo jammer dat die malloot in het witte huis zit, die sukkel had nooit een consulaat dicht moeten gooien want dat gaan de Russen nu ook doen en je hoeft niet te raden welke dicht gaat, juist ja die in vladivostok, en die zit daar alleen maar om Noord-Korea in de gaten te houden, dat was een domme move van Trumpetie.

 9. 18

  @14: Welnee man. Het Rusland van 2018 heeft geen enkele behoefte de wereld te overheersen. De ideologie van de communisten is daar behoorlijk impopulair geworden.

 10. 20

  De populisten van PVV en SP laten zich weer eens kennen als Putin aanhangers, een soort Nederlandse tegenhangers van le Pen en Corbyn. Van Wilders wisten we dat natuurlijk al, omdat hij onlangs persoonlijk geld en orders is gaan halen in het Moskou, maar de SP blijkt de liefde voor hun oude kameraden in de Sovjetunie 2.0 ook nooit helemaal verloren te hebben:

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/nederland-solidair-met-groot-brittannie-twee-russische-diplomaten-weg-oppositie-protesteert~a4583908/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren