1. 3

  Vanmiddag kwam ik het Wilders promotieteam tegen op straat.

  Op de fiets ging voor me plotseling een autodeur open. Ik moest uitwijken en riep dat de persoon wat beter uit zijn dippen moet kijken. De bewuste persoon was daar niet van gediend en komt achter me aan rennen. Ik stop en laat hem een reactie geven.

  In het kort kwam het neer op bedreiging en intimidatie, agressiviteit en zijn eer was aangetast.

  De bewuste persoon was van Marokkaanse afkomst. Volgende keer onthoud ik het kentekennummer van de luxe bolide en doe ik anoniem aangifte bij de politie.

  Dit slaat gewoon alles.

  Autochtonen heb ik dit nog niet zien doen, schelden me ook niet uit voor Nederlander, en als er klappen vallen springen ze niet lag op mijn rug.

 2. 5

  Autochtonen heb ik dit nog niet zien doen

  Goh. Krijg ik me daar n.a.v. @3 toch ineens een bloedhekel aan die allochtonen zeg! Ik ga meteen, i.h.k.v. een stukje confirmatiebias naar mezelf toe, een reaguurdersaccount aanmaken bij GS. Daar berichten ze vaker over dat soort incidenten. Want hier lees je verder nooit over dergelijke maatschappelijke misstanden.

 3. 6

  @3: Die jongens hebben het al zo zwaar met de reputatie van hun land- en geloofsgenoten. Dan moet je niet ook nog van ze gaan verwachten dat ze zich houden aan elementaire fatsoensnormen, zoals een toontje lager zingen als ze iets fout hebben gedaan.

 4. 9

  @8: en straks loopt trumpety weer te twitteren dat het oneerlijk is dat de Russen Amerikaanse bezittingen in Rusland confisqueren. (Zoals bijv de Boeing afdelingen)

 5. 11

  Dr Busby says a few words about the Russian Nerve Agent issue. He speaks as an expert in this area. Chris worked for several years at the famous Wellcome Research laboratories in Beckenham, London as a Senior Scientist in the Department of Physical Chemistry. His job, at the basic level, was to help determine the structure and origin of pharmaceutical compounds. So, he is an expert in this area.
  https://www.youtube.com/watch?v=J4utEI2EU64

 6. 13

  @12: Goede aanvulling.
  De petrodollar helder uitgelegd.
  Verklaart de terreur van de VS tov Lybie ,Venezuela,Irak,Syrie etc.
  En de westerse wereld volgt ze hierin als een eendenkuiken.

 7. 14

  @3
  Gefeliciteerd met je status als improductief lid van de maatschappij. Je hebt onze tijd, je eigen tijd en die van één of andere mocro-aso verspild (die jouw tijd toch niet waard was). Wij zijn je therapeut niet. En waarvoor? Om lekker te beklagen dat Marokkanen aso’s zijn, en autochtonen dit nooit doen (oh, btw, Holleeder zit in de rechtbank. Hij had zijn oma aan het huilen gemaakt, dat is het enige wat hij fout had gedaan). En waarom kwam je in deze tijdverspillende escalatierondes? Omdat je niet kon onthouden wat trainers zelfs al tegen hun C-tjes zeggen: “mondje dicht!” Gewoon zuchten, teleurstellend je hoofd schudden en doorfietsen.

  Volgende keer onthoud ik het kentekennummer van de luxe bolide en doe ik anoniem aangifte bij de politie.

  Bullshit. Ik vind bedreigingen en intimidatie niet oké, maar dit staaltje keyboard-warrior-verschijnsel slaat alles. Je gaat het toch niet volgende keer doen. Je hebt net genoeg ballen om je voor te stellen dat je überhaupt anoniem aangifte doet (sowieso nul kans dat je een proces-verbaal op kan laten maken waar niet in staat wie bedreigd is). Dus wees eerlijk naar ons en naar jezelf toe en erken gewoon dat je een laf, zielig ventje bent dat toch geen aangifte gaat doen, nu niet en elke volgende keer ook niet, maar gewoon flink doet op het internet. Of je doet aangifte. Maar we weten allebei wel wat het wordt, niet?

  Jezus man, als ik elke keer ga schelden dat iemand anders niet uitkijkt in het verkeer ten nadele van mij… En wat lost het op? Denk je dat die ander überhaupt een lesje leert?

 8. 15

  @14.

  Jammer, dag je de boodschap niet doorkrijgt die ik probeerde te geven dat dit soort zaken koren op de molen zijn van wilders en baudet.

  En speel niet zo op de man. Ik heb een hekel aan de politie maar nog meer aan lui die mij bedreigen, of ze Mocro zijn of niet. Jij weet voor de rest helemaal niets van mij, dus met je schelden heb je alleen maar naar jezelf geroepen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren