1. 2

  De leugen:
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/criminaliteit-in-nederland-opnieuw-fors-gedaald/

  Toch maar even Batman bellen misschien?

  https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuws/achterkant-amsterdam/?utm_source=Banner%20Nieuws&utm_medium=website&utm_term=%27De%20achterkant%20van%20Amsterdam%27&utm_content=%27De%20achterkant%20van%20Amsterdam%27&utm_campaign=Banner%20

  Gevolg van jarenlang links bestuur; Zie ook linkse steden als Baltimore, Chicago, L.A. enfin teveel om op te noemen. Maar we hebben nu gelukkig wel safe spaces voor onze sneeuwvlokjes.

 2. 3

  Altijd leuk dat clown Renee ook weer langskomt.

  Alles ligt aan links. Daarom zijn de mensen relatief gelukkig in ons land, en hebben we mensen zoals jou die met het vingertje omhoog en schuimbekkend om zich heen schreeuwen en gillen. Net zoals die facisten bij het forum en Wilders.

  Maar ff serieus, Renee, je verdient toch wel twee keer modaal , anders ben je helemaal dom bezig.

 3. 8

  @7.

  Jazeker, omgaan met mensen zoals jou is te ingewikkeld. Sneue Renee, hahaha.

  Trouwens die eerste reactie van jou over links bestuur is verantwoordelijk, zoooo gemakkelijk gezegd, nog overgekalkt ook, want ik zag het al ergens anders staan, bij de roze Khmer ofzo…

  Dus dan reageer ik daar, niet op een loopjongen zoals jou.

 4. 10

  @8: Stoutertje, nu reageer je toch op me terwijl je zegt dat je niet op me reageert. Hele grote kiekeboe. Doe vooral ook kabouter *Plop* de groeten.

 5. 11

  @4: Tuurlijk is hij vaag. Want als hij echt aan het christelijke en democratische wil appelleren, zal hij coryfeeën als Verhagen en andere multinational- en bouwwereldvriendjes hardhandig moeten buitenzetten, en zit de partij niet alleen zonder top, maar missen ze ook allerlei douceurtjes.
  Dus doet hij dat waar het CDA goed in is: geduldig en mild masseren, zij het nu een beetje de andere kant op.

 6. 12

  @10.

  Leuke clowneske opmerking, ik kan er hartelijk om lachen.

  @11.

  Terug naar het maatschappelijk middenveld. Weer een gezond evenwicht vinden tussen markt en overheid. Eerst maar eens kijken wat zijn collega aankomende maandag naar voren zal brengen. En dan nog, ik denk niet dat het CDA snel weer de grootste wordt.

 7. 13

  Ik sta te springen om meer nieuws over de Duitse en Nederlandse Amazoneafbranders die ze hebben betrapt.

  En om meer nieuws over de gevolgen van de Indonesische plannen om Jakarta hoofdstad af te maken en naar Borneo te verhuizen.

 8. 14

  @13: met onze goede banden en uitmuntende expertse in de bouw en stedenbouw moeten we daar toch in no time een mals hoofdplaatsje uit de grond kunnen stampen. De belendende gewassen daar vormen voor ons ook geen probleem, dat zien we wel aan de waanzinnige bomenkapdrang in 031. Die stomme brandjes (ook) van hun daar dat schiet natuurlijk niet op.

 9. 18

  @16: Zijn die branden als een “oei nachtkaars” (wat is een oei nachtkaars eigenlijk?) uitgegaan, of is jouw interesse ervoor als een “oei nachtkaars” uitgegaan, maar is in werkelijkheid gewoon gigantisch veel bos afgebrand in Rusland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren