1. 2

  @1: Je bent weer behoorlijk selectief aan het shoppen.

  Uit hetzelfde stuk:

  Like coal, capitalism has brought many benefits. But, like coal, it now causes more harm than good.

  There is no going back: the alternative to capitalism is neither feudalism nor state communism.

  So what does a better system look like? I don’t have a complete answer, and I don’t believe any one person does.

 2. 4

  @3: Heel professioneel van iemand uit de redactie waar huisregels er vooral zijn om kritisch geluid tot zwijgen te brengen. Wat mis ik de tijd dat Carlos en Steeph hier de kar trokken en het hier nog een vrijzinnig links weblok was.

  Geen verdachtmakingen maar feiten die de zogenaamde antizionisten hier niet willen horen want dat maakt duidelijk wat ze werkelijk (kunnen) zijn.

  https://fightback.org.nz/2019/04/15/introduction-fighting-islamophobia-and-anti-semitism-pamphlet/

  En waar sta jij?

 3. 5

  @4: De eerste link bevat al geen feiten, maar oncontroleerbare hearsay (ongenoemde “Insiders at the Equalities and Human Rights Commission (EHRC) say”), dat valt echt wel onder verdachtmakingen. De tweede link is zelfs volledig opinie. Verder staat je slachtofferrol je niet. Wat mij betreft mag de redactie zeker ingrijpen als je met verdachtmakingen een chronische hetze tegen één persoon loopt te voeren.

 4. 6

  Ach, het is de gebruikelijke meuk: heb je kritiek op het handelen van Israel, dan ben je eigenlijk gewoon een kampbewaarder en persoonlijk verantwoordelijk voor de Holocaust. Het is de manier om een discussie helemaal dood te slaan, en je tegenstander antisemtisme aan te smeren. En met dat label, sta je, net als je van pedofilie wordt beschuldigd, als met 2-0 achter.

 5. 9

  @8: Non-nieuws. Ze zal niet eeuwig burgemeester blijven en dan verdwijnen die zes ton weer in een nieuwe stek.

  Of had ze de hut soms moeten aanhouden en in de vakantieverhuur moeten gooien?

 6. 12

  @9: Precies, als ze na haar termijn weer in dezelfde wijk wil gaan wonen, zal ze waarschijnlijk anderhalf miljoen kwijt zijn aan een vergelijkbaar huis. Het “nieuws” in dit artikel is: Huizenprijzen in Amsterdam zijn hoog (maar dat is ook geen nieuws).

 7. 13

  @8: Wat moet ze doen? Haar huis 6 ton te goedkoop verkopen zodat een handelaar er vervolgens 6 ton winst op kan maken???

  De Telegraaf heeft een doorlopende hetze tegen groen links. VVD’ers die hun huizen met nog veel meer winst verkopen blijven in de luwte. Behalve Nijpels natuurlijk, want die is “klimaatdrammer” geworden.

 8. 14

  @13: Ze moeten toch wat om rechts groter te houden, zeker nu blijkt dat die nieuwe partijen keer op keer imploderen, weinig bijdragen en groen ook voor de kiezer een steeds belangrijkere factor blijkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren