1. 3

  @2 Ach, het bereik van de Volkskrant is ongeveer 800.000 mensen.
  Da’s een stuk beter dan als reaguurder op een margeblog ;-)

 2. 6

  @5: En nu produceer even het daadwerkelijke bewijs van de BUK die de raket afvuurt, zonder die beelden is dit allemaal gewoon waardeloos.

  Ik zie trouwens geen enkele BUK in die hele video.

 3. 12

  @5 Wat wordt ik geacht te zien? Op welk moment komt die BUK in beeld? Of word ik geacht te geloven dat ik naar de dashcam van die BUK zit te kijken en op grond waarvan zou ik dat dan aannemelijk moeten achten.

  Verder argumenteer je slordig. ‘Liet neerschieten’ suggereert dat Poetin opdracht gaf, en dat ligt toch niet erg voor de hand, aangezien dat maar internationale bemoeienis met de Russische aanwezigheid in Oekraïne zou uitlokken – iets waar het Kremlin niet op zat en zit te wachten.

 4. 14

  @13: dus een buk op een trailer is bewijs?

  En ik altijd maar denken dat bewijs iets substantiëler is.
  Wel lachen bij een rechtszaak, edelachtbare hier ziet u duidelijk een buk op deze video, u moet putin wel schuldig verklaren.

 5. 15

  Corrigeer me als ik het niet juist heb, ik heb het allemaal niet heel nauw gevolgd.

  Echter.. wat ik me goed kan herinneren is dat er ca. 30 minuten na de vliegtuigcrash van MH17 al bekend was dat het vliegtuig vermoedelijk door een BUK was neergehaald. Daarna zijn we over de maanden heen gebombardeerd met additionele feiten: tweets, telefoongesprekken, foto’s, video’s, bewijsmateriaal uit brokstukken.

  Er zijn alternatieve theorieën gepresenteerd, maar ik ken er geen 1 die nog recht overeind staat. Bovendien worden deze alternatieve theorieën niet ondersteund door: tweets, telefoongesprekken, foto’s, video’s, bewijsmateriaal uit brokstukken.

  Als we het hebben over zo’n BUK installatie. Ik denk dat er meer kernbommen dan BUKs in de wereld zijn. Het betreft hier niet een speeltje die iedere Jan-Jaap voor hobby mogelijk in zijn schuur heeft staan. Als we het hebben over de eigenaar van de BUK die MH17 heeft neergehaald, dan kunnen we het over eens zijn dat er niet zo heel veel mogelijkheden zijn.

  Dan Oekraïne, het bewijsmateriaal dat er is, waar komt dat vandaan? Wie heeft dat aangeleverd? En wat weten we van het onderzoeksteam, konden zij vrijuit naar het rampgebied. Hoeveel aanwijzingen zijn er dat Oekraïne het onderzoek heeft lopen te manipuleren?

  Hmmm.. Nu ik er zo over nadenk is het des te meer diep en diep treurig dat uitgerekend Nederland het associatieverdrag van de hand heeft gedaan.

  Het is triest, maar waar, om te schamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren