1. 3

  @1, @2, Ik voorspel een anti-climax. Veel informatie die er al was en weinig nieuws. Iedereen blijft rustig bij zijn eigen verhaal. Trump heeft grotere schandalen nodig om echt aan het wankelen te worden gebracht. Dit is allemaal malbehavior in de lijn der verwachtingen.

 2. 4

  @3: Het is wel een beetje eng dat een president zich grotere misstappen kan veroorloven, omdat dat nu eenmaal met deze persoon was te verwachten.

 3. 5

  @3
  Inderdaad, weinig echt nieuws. Trump stelt loyaliteit boven al het andere, dat is niks nieuws. Zijn methode van leiding geven is om dingen één-op-één te bespreken, zonder besef dat dat via de officiële kanalen moet gaan of het besef dat hij zich in de nesten werkt als hij dat niet doet. Waar andere mensen misschien te slim zijn om in zo’n situatie precies te benoemen wat ze willen, daar is Trump te dom voor: ‘Let it go, make it go away’ is erg vaag. Dat het zo vaag is, gaat hem misschien nog redden, terwijl ik denk dat het zeker zijn intentie is (geweest) om mensen onder druk te zetten om te doen wat hij wil, rules be damned.

  In een bedrijf kan dat allemaal prima. Daar valt het doel van ondergeschikten samen met het doel van Trump (=Trump). Bij een presidentschap en de ondergeschikten is dat minder het geval. Vóór de President komen dan nog het voortbestaan van de Verenigde Staten van Amerika, de Constitution en het Amerikaanse Volk.

 4. 8

  De sneeuwbedekking op het Noordelijk Halfrond was in de maand mei gemiddeld 20,7 miljoen km², ruim 4 miljoen km² meer dan vorig jaar.

  [img]https://www1.picturepush.com/photo/a/15815937/1024/weer-en-klimaat/rutgers-uni-sneeuwomvang-mei-2017.jpg[/img]

  Het is voor het eerst in jaren dat de sneeuwbedekking in mei hoger was dan het langjarig gemiddelde.
  Misschien blijft de sneeuw lang genoeg liggen zodat ook in juni de sneeuwbedekking weer eens hoger dan gemiddeld zal zijn.

 5. 10

  Ik vind dat de hypotheekrenteaftrek afgeschaft zou moeten worden.

  Sommige mensen die niet van plan zijn om deze mening met argumenten met mij te betwisten vallen dan wel eens terug op het verwijt dat ik hypocriet ben dat ik vervolgens wél gebruik maak van dit recht.

  Maar gelukkig, het lijfblad van dat soort mensen komt mij te hulp: “Hypotheekrenteaftrek is verplicht!”

  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/huis-hypotheek/28338560/__Hypotheekrenteaftrek_is_verplicht__.html

 6. 11

  Interessant spektakel in Washington. Twee zaken springen er al uit. Het openlijk de oorlog verklaren aan de leugens van Trump en het Witte Huis. En zojuist verklaringen van Comey dat er hoe dan ook Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen is geweest. Beiden niet genoeg voor impeachment vooralsnog, maar het brengt Trump wel een stukje dichter bij de afgrond. Keep going man……

 7. 12

  U.S.-led coalition Spokesman said that US Air Force shot down MQ-1 like armed drone that fired on coalition forces near An-Tanf #Syria
  https://twitter.com/CT_operative/status/872849400015597568
  https://www.defense.gov/channel2/

  Iran waarschijnlijk? Of een van hunzelf?

  Anyways, dit is de volgende escalatie rondom An-Tanf – Syrië. De USAF heeft er al 2x luchtaanvallen uitgevoerd op troepen van SAA, om het illegale terroristen trainingskamp van de USA te beschermen.

  De USA zit er. Noorwegen zit er. Nederland zit er waarschijnlijk ook met hun playmobile poppetjes om Al-Quada te trainen.

  http://wikimapia.org/#lang=en&lat=33.513919&lon=38.660374&z=13&m=b

 8. 14

  Heerlijke exit-poll. May verliest, blijft wel de grootste, maar heeft geen absolute meerderheid. Mogen die conservatieven alsnog zelf de rotzooi opruimen, maar ze gaan het verdomde moeilijk krijgen om hun agenda van destructie er door te duwen.

  Nu snel gaan slapen, voordat de correcties komen.
  — source: Guardian —
  Exit poll suggests Britain is on course for a hung parliament
  Conservatives: 314
  Labour: 266
  SNP: 34
  Lib Dems: 14
  Plaid Cymru: 3
  Greens: 1
  Ukip: 0
  Others: 138

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren