1. 5

  @1: Misschien moeten een aantal klanten een proces tegen hem/de bank aanspannen wegens wanbeheer en het stelen van ”hun geld,” c.q. het opzettelijk veroorzaken van lage rente, door slecht bestuur.]
  ;-)

 2. 7

  @6: Zijn ook andere bronnen:

  The ex-Kremlin spy apparently poisoned in Britain has links to the man who wrote the explosive Trump-Russia dossier

  https://www.businessinsider.nl/sergei-skripal-had-links-to-russia-expert-christopher-steele-2018-3/

  Donald Trump may be drawn into double agent Sergei Skripal’s ‘poisoning’

  https://www.theaustralian.com.au/news/world/donald-trump-may-be-drawn-into-double-agent-sergei-skripals-poisoning/news-story/c957a3f33b1c2785a7e2ac5d46f82b59

 3. 12

  @11 Ik ben waarschijnlijk niet een van de meest intelligente. Geen idee wat je nu probeert te zeggen. Soort van draad kwijt.
  Wil je uitleggen wat je bedoelt in 11 als reactie op 10?

 4. 16

  Mosterd na de maaltijd jegens de persoon die toch altijd liegt en bedriegt: @11 Geld verdienen zoals de ING is wél haram. riba, zoals het in islamitisch recht heet, is opgenomen als daad die haram is. Er zijn methoden om toch te bankieren die door het islamitische recht wordt toegestaan (islamitisch bankieren), maar een bank met winstoogmerk doet dat sowieso niet, en ING doet het ook niet.

  Hetzelfde gold ook in Europa, en in beide culturen gebeurde hetzelfde: joden sprongen in het gat om geld uit te lenen tegen betaling. Dat is één van de redenen voor jodenhaat in zowel Europa als het Midden-Oosten. Typisch dat je in je korte reactie zowel die jodenhaat aanhaalt, als ook banken en volledig de plank misslaat over de connectie tussen die twee en de relatie met haram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren