1. 5

  @2: “Wie zeurt moet je overslaan”
  Ik snap dat zinnetje in deze context niet. Analfabete kinderen in arme landen zeuren niet om onderwijs bij Rutte of Kaag. Fort Europa zorgt er wel voor dat die kindertjes niet in de buurt komen om lijfelijk te zeuren en een brief/email schrijven kunnen ze lekker toch niet.

 2. 10

  @7: Maar Rihanna krijgt dat geld helemaal niet om onderwijs van te volgen. De kleine kinderen die niet kunnen vragen, worden bij voorkeur door Anno Niem en Bolke overgeslagen.

 3. 14

  @13

  Je vergeet te vermelden waardoor die inflatie komt. (hint: decennia kapitalisme vermengd met machtsmisbruik – al dan niet door ‘externe partijen’..

  en hey, nieuwe valuta om ‘die andere valuta’ te vervangen gaat niet werken. Achteraf gezien had Griekenland (al dan niet tijdelijk) de Drachme weer moeten invoeren. Had een Dijsselbloempje of wat kunnen schelen.

  verder: Kindly fuck off.

 4. 15

  @13

  Griekenland heeft geluk gehad dat ze een speelgoed-economie hebben en de beschermende hand van Brussel. Maduro of Varoufakis, hamer en sikkel staan nooit op hun voorhoofd getatoeëerd. En dat ze niet deugen, daar kom je pas achter als het te laat is.

 5. 16

  @1

  Premier Babis was indertijd een communist, later miljonair en nu een Poetin versteher. En communisten tolereert hij ook al weer.

  Die man is nog eens consequent! Hij weet iedere keer waar de macht zit. Wel werd hij (terecht) uitgefloten vandaag.

 6. 26

  @1: 21 augustus 1968 staat in mijn geheugen gegrift. Het was net als 50 jaren later aangenaam zomerweer, en er leek niets aan het handje. Ik stond op het centraal station van Utrecht op de trein naar huis te wachten na het zoeken van een studentenkamer in Utrecht. Op de perrons werden extra edities van de dagbladen uitgedeeld (ik meen inderdaad gratis). Een prachtige dag en de eerste stappen op weg naar een studie in een vreemde stad in combinatie met internationaal politiek drama zorgden voor een vreemde gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren