1. 4

    VVD’er Verheij In Rotterdam beweert dat 1 op 6 kogels op Rotterdam Zuid worden afgeschoten op basis van “vertrouwelijk rapport”.
    Het blijkt dat niemand bijhoudt hoeveel kogels er waar afgeschoten worden en niemand kent dat vertrouwelijke rapport.
    VVD’er In Rotterdam zegt nu dat de cijfers komen van ‘iemand’ die het in vertrouwen aan Verheij heeft verteld.
    Wie die ‘iemand’ is? Dat zegt hij natuurlijk niet. #leugens
    http://nieuwscheckers.nl/nieuwscheckers/geen-bewijs-voor-bewering-vvd-raadslid-dat-1-op-de-6-kogels-in-nederland-wordt-afgevuurd-op-rotterdam-zuid/

  2. 6

    Ha, Le Redoutable komt er weer in met een mooie leugen. Trump doet al jaren zaken met de Putin clan. Engelse conservatieven (Johnson cs) spelen een potje tennis met Putin adepten om de partijkas voor 160000 pond te spekken. Oh ja, en ze doen nog steeds niets tegen het witwassen van maffiageld daar in Londen. Maar ja, we laten geen moment voorbijgaan om Corbyn te besmeuren. Een oude Goebbels taktiek. Heeft in het verleden ook voor fijne resultaten gezorgd.

  3. 12

    @11: Uitstekende site(The Real News) die inzicht biedt in de smeerlapperij die de Blairites (soms in samenwerking met Torries )uithalen om linkse Labour leden te stigmatiseren.
    En natuurlijk zitten ze nog steeds in hun maag met het uitstekende undercover onderzoek van AJ The Lobby.
    Ordinaire wraakzucht natuurlijk van degenen die in de zak van de Israel Lobby zitten.(zo’n beetje half Labour zoals blijkt uit die reportage)
    https://www.youtube.com/watch?v=ceCOhdgRBoc&t=79s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren