1. 1

  [img]https://i.imgur.com/NWR9wgN.png[/img]

  “Met mij als senator ben je veilig voor al die verkrachters uit Mexico. Wat een leuke jurk heb je aan, trouwens. Woon je nog bij je ouders?”

 2. 2

  Psychiatrists Sound Alarm: Trump Deteriorating By the Day. We Are All In Danger.

  https://www.dailykos.com/stories/2017/12/9/1721989/-Psychiatrists-Sound-Alarm-Trump-Deteriorating-By-the-Day-We-Are-All-In-Danger

  Inside Trump’s Hour-by-Hour Battle for Self-Preservation

  https://www.nytimes.com/2017/12/09/us/politics/donald-trump-president.html

  Jailed Russian hacker: I hacked Democrats ‘under the command’ of Russian intelligence agents

  https://www.businessinsider.nl/russian-hacker-democrats-dnc-intelligence-2017-12/?international=true&r=US

 3. 4

  Amerikaanse senator Gillibrand doet een beroep op Trump om af te treden naar aanleiding van legio beschuldigingen van seksuele intimidatie.

  Trump, met gestrekt been ertegenin, insinueert dat Gillibrand, vrij vertaald, een aftandse hoer is:

  [img]https://i.imgur.com/aghmO69.png[/img]

 4. 8

  @7: zeg nou zelf. Trump is niet van het silencen. Dus waar haalt ze het vandaan? …think think…

  Puppies helpen, ik doe niets liever.

 5. 9

  “Wij van zorgverzekeraar Dinges vergelijken op inhoud en prijs.”

  Indrukwekkend. Je denkt: die doen dat goed. En dan: Karistas nog an toe, je laat jezelf toch ook in de maling nemen door die lui…

  – fini

  P.S. Ook uitkijken bij het oversteken!

 6. 10

  @6

  Welja, iemand die Donald Trump berispt vanwege seksuele intimidatie is een aftandse hoer en leden van het Democratisch Nationaal Congres zijn corrupte moordenaars. Ben ik toch benieuwd wat je hier dan op dit blog voor en door nazi-sympathisanten te zoeken hebt.

 7. 13

  Van iemand op Twitter voor alle snowflakes:

  “Jesus Christ! If I hear another comedian on Netflix pretend the Obama years were a joyous skip through a magical forest of peace and love I’m going to throw my space heater out a muthafuccin window.”

  Ik ben met hem.

 8. 18

  @17
  De vraag is dan ook, over op spa rood of blauw of kraantjes water. Zachtjes naar buiten, wat frisse lucht. Taxi bellen. Of gewoon nog een borrel en kijken wat er gebeurd?

 9. 20

  @13: Als de content van Netflix je niet bevalt, kun je ook gewoon geen Netflix aanschaffen. Van de andere kant, je hebt ervoor betaald, dus als ik jou was zou ik alleen maar de hele dag Netflix kijken, elke seconde die je hier typt is een seconde niet geprofiteerd van je geld, dief van je eigen portemonnee!

 10. 21

  @19: Qua H.Res.655, ik mag een boon wezen als dat wordt aangenomen. De Reps hebben nog steeds veel teveel lol met dereguleren en andere ‘hervormingen’ onder de radar om de campagnedonoren en lobbyisten te behagen. Oligarchie in volle glorie. Wel goed dat het in ieder geval een keertje op de tafel komt.

 11. 22

  @21: Dat kan, een andere optie die ik veel lees is dat als het nieuwe alles voor de rijken belastingstelsel er door is geramd de republikeinen Trump als een blok laten vallen.

 12. 23

  Kwaliteit van leven in 2017 beter dan in 1990; maar stabiele groep met stapeling van problemen
  08 december 2017
  De sociale staat van Nederland 2017

  De kwaliteit van leven van Nederlanders is de afgelopen 25 jaar beter geworden. Sinds 1990 is de levensverwachting sterk toegenomen, evenals het opleidingsniveau, de arbeidsparticipatie en het besteedbaar inkomen. De criminaliteit is afgenomen, de woningen zijn van een betere kwaliteit, meer Nederlanders sporten en we gaan vaker op vakantie.
  Toch zijn er ook een aantal hardnekkige problemen en ongelijkheden. De combinatie van een minder goede leefsituatie en niet-gelukkig zijn komt samen bij een groep mensen die weinig eigen mogelijkheden voor verbetering (ongeveer 5% van de volwassen bevolking, zowel in 1990 als in 2017). Ook is er – ondanks de toegenomen welvaart – armoede in Nederland: in 2017 6,6%.
  Hoewel de verschillen tussen groepen in het algemeen kleiner werden, werden ze groter tussen laag- en hoogopgeleiden en tussen gezonde en ongezonde mensen. In de afgelopen twee jaar werden ook de verschillen in leefsituatie tussen werkenden en niet werkenden en tussen hoge en lage inkomens groter.
  De stemming in het land is in grote lijnen stabiel gebleven in de afgelopen 25 jaar, al fluctueren de opinies in de tijd. Nog steeds vindt rond de 85% dat het eigen gezin in welvaart leeft en vindt bijna de helft van de Nederlanders dat anderen in het algemeen wel te vertrouwen zijn. Rond de 85% zegt gelukkig te zijn.
  Nederlanders zijn nu niet cynischer over de politiek dan begin jaren negentig (wel zijn er fluctuaties). De tevredenheid met de democratie, ligt in 2017 hoger dan in 1990. De zorgen over normen en waarden en hoe we met elkaar omgaan waren in 1993 zelfs groter dan nu.
  Over immigranten is men nu iets positiever dan aan het begin van de jaren negentig. Vond in 1994 nog 49% van de Nederlanders dat er te veel mensen ‘van een andere nationaliteit’ in Nederland wonen, in 2017 is dat 31%.
  De steun voor de vrijheid van meningsuiting daalde: 25 jaar geleden vond nog 81% van de mensen dat iedereen vrij moet zijn om in het openbaar te zeggen wat hij of zij wil, nu is dat 66%.
  De steun voor het EU-lidmaatschap is in 2017 lager dan in 1996 (58% resp. 75%).
  Er zijn weinig aanwijzingen dat de maatschappelijke inzet en betrokkenheid van Nederlanders de afgelopen 25 jaar is veranderd. Het percentage Nederlanders dat vrijwilligerswerk doet is sinds 1990 redelijk constant gebleven (tussen de 25% en 30%)

  https://www.scp.nl/Nieuws/Kwaliteit_van_leven_in_2017_beter_dan_in_1990_maar_stabiele_groep_met_stapeling_van_problemen

 13. 24

  @8: kennelijk leef je onder een steen. Over zijn inauguratie mocht niemand insinueren dat er wel eens minder mensen geweest konden zijn dan op de inauguratie van Obama. Moest nog een persconferentie voor belegd worden. Of bijvoorbeeld de dreiging van Trump om televisiezenders met hem onwelgevallige meningen te sluiten. Of om bepaalde journalisten te weren van persconferenties. Nee, trump is van de vrijheid van meningsuiting.

 14. 26

  @kneistonie
  Je bent het paadje kwijt. Trump dreigt met uitzend- en beroepsverboden, iedereen -iedereen!- moet een NDA tekenen, en als je in een situatie komt waarbij je dat niet gedaan hebt, en je iets onwelgevalligs zegt, dan krijg je me toch een rechtszaak aan je broek! Mocht je niet direct stikken onder de lawine van rechtsdocumenten, dan kun je voor een flink bedrag schikken (want Trumps advocaten weten dat Trump waarschijnlijk aantoonbare onwaarheden uit)… onder de voorwaarde dat je het alsnog niet publiek maakt, of met een bewoording van ‘Trump heeft het toch niet gedaan’.
  #hetzitzo #lobotomydoesnothingtoyou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren