1. 7

  @4: Ik vind vooral een aantal zuidelijke staten opvallen. North Carolina hing vorige week al op de kiep, maar nu neigen blijkbaar South Carolina en Georgia ook al richting Clinton. Het is heel lang geleden (respectievelijk 1976 en 1992) dat daar nog eens een Democratische presidentskandidaat de meerderheid haalde.

 2. 8

  @6: Uit hetzelfde artikel blijkt dat ze er aan blijft vasthouden. Ook is het niet raar dat er meer mensen worden teruggestuurd; immers er zijn meer mensen aangesteld om vluchtelingen te controleren. Als de controles beter uitgevoerd worden zullen er meer vluchtelingen teruggestuurd worden. Kortom, het klopt niet wat je schreef

 3. 10

  @8: waarom is er dan die deal met Turkije? Omdat Duitsland per jaar meer dan 1 miljoen vluchtelingen denkt op te kunnen nemen ???

 4. 13

  GBH nu flikker je er weer een alarmistische tweet over Syrie in (alsof het daar nog erger kan). Maar uit je zin blijkt dat het wellicht een nonsense tweet is: Iraan (sjitisch fundamentalistisch) is geen ISIS 9sunnitisch fundamentalistisch). Deie twee bijten liever elkaars kop af.

 5. 14

  @13 Gbh is er van overtuigd dat IS een proxy-leger van Iran is op basis van een of andere vage website.

  Daar schermt ‘ie nu al een tijdje mee; op basis daarvan legt hij iedere keer dat hij een over IS heeft een link met Iran.

  Op de een of andere manier heeft hij een pleurishekel aan Iran. Iran is het grote kwaad in de wereld, mensen!

 6. 15

  @13: Wat #12 wellicht bedoelt is dat Iran net zo erg in Syrië bezig is als ISIS, ondanks dat het bericht gaat over Iraakse milities in Irak.

 7. 17

  En nou wordt het gelijk interessant: Het bedreigen van de president of een presidentskandidaat is een misdrijf.
  Als Trump schuldig wordt aangeklaagd en schuldig wordt bevonden zou het zo maar het einde van Trump kunnen betekenen in deze verkiezingen. En aangezien in veel staten de deadline voor het inschrijven van nieuwe kandidaten al voorbij is zou het wel eens einde oefening voor de Republikeinen kunnen worden voor de presientsverkiezingen. Blijft het punt dat Clinton nog steeds nergens is als het congres en senaat in handen van Republikeinen blijven.

 8. 21

  @19: Trump wordt vast niet aangeklaagd. En Clinton lonkt alvast naar Henry Kissinger. Het maakt dus echt geen donder meer uit wie er straks gekozen wordt.

  http://johnsmith1882.tumblr.com/post/144057400616

  Iets anders nu. Ik volg de Olympische Spelen niet echt, behalve het fietsen, maar ook mij ontgaat het niet dat ene Yuri van Gelder door de Nederlandse baasjes eruit geschopt is vanwege het bezit van een vrije geest en het gebruik van een borrel (of twee, drie – whatever) met zijn vriendin. Vinden we dat normaal tegenwoordig?

  Afspraak is afspraak.
  Regels zijn regels.
  Befehl ist Befehl.

 9. 22

  @21 Ik ben het zo met je eens voor wat betreft van Gelder: http://www.nrc.nl/nieuws/2016/08/09/alcohol-is-geen-doping-gun-yuri-dat-afzakkertje-3614313-a1515413
  Tenzij er spraken is van gewelddadig of onoirbaar gedrag jegens anderen, maar behalve een late luidruchtige thuiskomst is daarvan nog niets gebleken. Befehl ist befehl wat nog wordt verergerd door een verbod aan andere sporters zich in de media uit te laten over de zaak.

  Overigens ook eens met je opmerking over Kissinger.

 10. 23

  @21: Er wordt nogal mistig over gedaan, maar ik ga ervan uit dat hij niet wordt weggestuurd alleen maar omdat ie een biertje of 5 op had. Hij heeft zijn (nogal losbandige) verleden natuurlijk ook wel tegen, maar zolang er niet naar buiten komt wat er precies gebeurd is, kunnen wij er simpelweg niet over oordelen. Juist vanwege dat verleden sta ik er trouwens wel van te kijken dat zijn begeleiders hem zomaar uit het oog gelaten hebben. Je weet dat die jongen niet zelfstandig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren