1. 2

  @1:

  – Israel ‘is a steaming pile of sewage which needs to be disposed of’
  – Israel should be ‘deleted’
  – Stephen Pollard is a “non-Jew”
  – to Jews who protest Labour anti-Semitism: “f**k you all”
  – gay cops “are bastards”
  – “f**k the police”

  Maakt jou allemaal geen fuck uit.

  https://order-order.com/2018/04/03/jewdas-say-israel-is-a-steaming-pile-of-sewage-which-needs-to-be-properly-disposed-of/

  https://www.thejc.com/comment/blogs/the-jc-comment-blog-no-11-what-is-corbyn-telling-us-when-he-breaks-unleavened-bread-with-jewdas-1.461785

  Heil Corbyn

 2. 3

  @1: Ten minste laten ze een weerwoord horen:

  The Jewish comedians David Baddiel and David Schneider said MPs and others should not immediately dismiss Jewdas.

  “They are just Jews who disagree with other Jews … To make out that it’s somehow antisemitic for him to spend Seder with them just because they’re far left is balls,” Baddiel wrote on Twitter.

  Schneider tweeted: “‘Boo! Corbyn needs to get out and meets some Jews!’ (Corbyn spends Passover with some Jews at Jewdas) ‘Boo! Not those Jews!’”

 3. 4

  @2: Ja, want een groep joden die kritisch is over joden, dat moeten we niet hebben. Heil GBH. Heil Israel. (zie je, dat gaat twee kanten op)

 4. 7

  “De vernietiging van Israël, niets mis mee”
  Dat voorop gesteld, het is een zieke staat, die nodig geopereerd of ten grave gedragen moet worden.

  “Heil Corbyn sommigen op sargasso”
  Ik zie weinig mensen op Sargasso die Corbyn op handen dragen, maar ik vermoed wel dat zo’n beetje iedereen jouw medewerking aan de lastercampagne jegens hem spuugzat is.

 5. 8

  @7: Tja het is alleen geen laster en ik begon niet in dit draadje, weer zo’n Corbynista die mij er bij moest slepen want kritiek op de grote fuhrer mag niet en de jood is zo wie zo fout behalve als ze pleiten voor de endlösung van Israel.

 6. 9

  @8: Ik ben geen Brit, maar als ik dat wel was geweest betwijfel of ik uberhaupt op Corbyn/Labour zou stemmen.

  @allen: Excuses voor het herstarten van deze discussie.

 7. 11

  @8
  Je hebt er nu eenmaal mee te maken dat mensen als @5 de uitspraken van @2 zien als gewoon kritiek op het beleid van de regering van Israël en dat dit totaal niets te maken heeft met institutioneel antisemitisme.

 8. 12

  @11: Het probleem is meer dat er mensen zijn die dat niet zo zien en die dus iedereen met kritiek op Israël (dat afgelopen weekend weer 18 demonstranten doodschoot) afdoen als antisemieten.

 9. 14

  Interessant om de daadwerkelijke uitspraken te vergelijken met de reportage die #2 kritiekloos van Twitter heeft gecopypaste (en #11 zonder meer voor waar aanneemt):

  – Israel ‘is a steaming pile of sewage which needs to be disposed of’

  [img]https://i.imgur.com/4XqOKXh.png[/img]

  – Israel should be ‘deleted’

  [img]https://i.imgur.com/Z1oR67K.png[/img]

  – Stephen Pollard is a “non-Jew”

  De context van deze bewering niet gevonden omdat de webpagina waarnaar verwezen wordt niet bereikbaar is, maar sloeg volgens een discussie op Reddit op Stephen Pollards (redacteur van de Jewish Chronicle) seculiere opvoeding. Niettemin, volgens mij is iemand diskwalificeren door hem een “niet-jood” te noemen wel laag-bij-de-gronds, maar niet antisemitisch.

  – to Jews who protest Labour anti-Semitism: “f**k you all”

  Voor deze uitspraak is geen bron gegeven, noch heb ik die kunnen vinden, maar het is hoe dan ook geen antisemitische uitspraak.

  – gay cops “are bastards”

  [img]https://i.imgur.com/LkWQ2pF.png[/img]

  – “f**k the police”

  Ook al niet erg antisemitisch.

  En onthoud dat dit het ergste was wat ze konden vinden.

  Overigens zie ik de lastercampagne tegen Corbyn wel als een goed teken eigenlijk. Als er namelijk géén lastercampagne tegen hem zou zijn, zou dat betekenen dat er niemand van hem wakker ligt.

  Ik ben niet eens echt ‘pro-Corbyn’ in de eigenlijke zin van het woord, daarvoor ken ik de man gewoon niet goed genoeg, maar dóór die lasterlijke leugencampagnes van de Murdoch-pers en qua ‘I ask you to judge me by the enemies I have made’ & zo (en uiteraard ook de alternatieven in overweging genomen) zeg ik inderdaad toch Heil Corbyn.

 10. 16

  Op 1 april 2018 was er nog 6,5% over van de Nederlandse winter-aardgasbuffer. Vorig jaar was dat 16% en in 2016 ruim 29%.

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2018/04/schermafbeelding-2018-04-03-om-16-08-43.png[/img]

  In het komende half jaar wordt de buffer weer gevuld met aardgas, denk ik. Ik ben benieuwd of de buffer in november 2018 groter zal zijn of nog kleiner zal worden.

 11. 17

  @16: Hij kan dus nog wat kleiner (al moet je allicht een paar procent onzekerheidsmarge inbouwen). Ik zie dat ze de afgelopen twee jaar ook al naar beneden hadden bijgesteld, aan de hand van de veel te grote overschotten van die winters. Zelfs het “kleine” overschot van deze winter is toch nog altijd ongeveer een kubieke kilometer aardgas die je ergens bewaren moet. Voor de hele winter is dat zelfs nog ruim tien keer zoveel.

 12. 20

  @18: Lol, Duitsland heeft al toegang tot het goedkoopste gas in Europa, namelijk Russisch gas, de kans is groot dat wij dus duur gas bij de Duitsers moeten gaan kopen.

 13. 23

  @22:
  Waarschijnlijk wel, we hebben hier ook de nodige fossiele meelopers, die hun mening afstemmen op wat ze denken dat populair is:

  “Zij hebben gemeen dat ze allen rond de 60 zijn en in het begin van hun carrière sympathiseerden met het linkse gedachtengoed van de 68’ers. “

 14. 25

  @19: Andere landen moeten maar net ruimte hebben om een kubieke kilometer gas op te slaan (wij hebben wat gaten onder Groningen), en een installatie om de verhouding stikstof/gas te regelen.

 15. 26

  @25: Het Verenigd Koninkrijk had dat (men sloot het in 2017), Duitsland heeft ook zulke gaten, … dat is het probleem niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren