1. 3

    @1: Waarom pas op hun 15e? Alles wat ze voor hun 15e leren is toch nutteloos voor een McJob, dus kun je ze net zo goed achter de kassa zetten zodra ze daar overheen kunnen kijken.

  2. 5

    @1: Inderdaad zweep erover! En verdorie eens dankbaar zijn naar mensen as Thallman die uit’s Gods Gracieuze hemel zijn neergedaald om hun rijkdommen met ons te delen.

    Oh mijn heer alstublieft slaat u mij nog eens waar ik dan harder kan werken op uw velden. Oh nee ik hoef geen eten elke dag, dat kost u teveel? Ooh modder voor uw nieuwe Audi? Ik ga er wel eventjes voorliggen, we kunnen natuurlijk niet hebben dat er modder op die mooie velgjes komen. Wat zeg u mijn heer ik moet gauw van uw land af omdat u geen werk meer heeft? Anders laat u de honden los? U heeft de veldwachter ook al ingelicht zodat ik beter het niet in mijn domme kop moet halen om een plaggenhutje te bouwen? Ooh mijn heer u bent zo wijs, ik zal gauw gaan rennen. Maar niet te ver, omdat uw middeleeuwse hersenen nog denken dat mensen aan het land toebehoren en het land aan u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren