Rutte wordt lijsttrekker VVD

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff stopt ermee na de verkiezingen in maart 2021. Hij wil weer eens wat anders. Dat kan ook een minister of staatssecretarispost zijn.

Voor de VVD-stemmers die ook wel eens wat anders willen, is dat wellicht een teleurstelling. Gaat het toch weer Rutte worden…..

Open artikel

Reacties (5)

#1 Bismarck

Van de andere kant gaat het gelukkig geen Dijkstra worden. Die gast is de spreekwoordelijke wolf in schaapskleren.

#2 Le Redoutable

Klaas Dijkhoff, Mr. kutmaatregel maar we douwen het toch door je strot, was toch wel een beetje te veel van het pappen en nathouden om een geschikte opvolger te zijn. Hopelijk krijgen we hierna weer een rechtlijnig type al la Bolkestein of Wiegel als opvolger die weer op durft te komen voor de achterban i.p.v. alle beloftes weg te geven aan PvdA of D66.

#3 Dehnus

@2: Alle beloftes weggeven, je verzint het niet! Voor Le Redoutable is er maar een oplossing binnen de VVD: Klootzak zijn tegen iedereen en ze kapot maken. Gewoon lekker jennen en pesten erbij en als je dan een klap krijgt? “HIJ DOET GEMEEN TEGEN MIJ JUUUUUUUF!”.

Ach ja, zo kennen we ze wel bij de VVD. Tenzij extreem rechts met centen voor “IKKE IKKE IKKE! EN DE REST MOET STIKKUH!” is het “beloftes weggeven en niet opkomen voor de achterban”. Serieus man.. hoe verzin je het.

#4 Co Stuifbergen

@2: Welke beloftes heeft de VVD weggegeven?

Verlaging van de vennootschapsbelasting telt niet, want dat was geen belofte (in ieder geval niet in het openbaar. Als Rutte privé dingen belooft heeft, hoor ik het graag).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*