PVV wil nieuwe goelag

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV wil nieuwe goelag

‘Criminelen heropvoeden in de eenzaamheid van Siberië.’

0

Reacties (9)

#1 Arnoud

Haha. Ze worden steeds leuker.

Ook lekker effectief als ze daarna weer gewoon naar Nederland moeten komen en totaal ontwend zijn om hier zich normaal te gedragen.

#2 Chris

Voor het eerst een stelling van de PVV waar ik het mee eens kan zijn. En terugkeer zou in overleg met Tatko Putin onmogelijk gemaakt moeten worden.

#3 prometeus

Stalin-Godwinnetje, anyone?

#4 Bismarck

@3: Hoeft niet meer, die was al incluis. Wel eng dat er blijkbaar mensen in Nederland wonen die nog een stapje verder willen gaan, zoals #2.

#5 Robert

Praktisch onhaalbaar, vanwege de hoge visumkosten.

#6 Joost

@4: Het valt wel mee, toch? Er staat in het artikel te lezen dat die Duitse jongen vrijwillig gaat. Hebben ze niet ook al eens dat soort tripjes voor anderen naar het buitenland georganiseerd?

(En klaagde de PVV toen niet steen en been?)

#7 Chris

@4. Je kan het ook anders zien, wie weet is het voor een opgroeiend zware crimineel wel een verlossing, vrij in de open natuur, zelf in je onderhoud voorzien met een minimum aan luxe.

Om me iets te verduidelijken, bij zware draaideurcriminelen die een flink aantal keren zwaardere misdrijven met geweld en letsel hebben gepleegd zou het een optie zijn om ze van die rare manieren af te helpen door ze totaal op zichzelf terug te werpen.

Van een maatschappij als deze op de manier van stop ze in de bak voor een paar jaar en kijk maar hoe veel beter ze ervan worden? Dat werkt niet, laat het gajes maar werken voor hun eten en warmte.

#8 Bismarck

@6/7: Nou het spijt me maar de uitspraak in #2 gaat wel wat stapjes verder dan de PVV: Laten we een deal sluiten met een dictator, om er zeker van te zijn dat de bestrafte na zijn straf niet meer terugkeert naar zijn vaderland.

Een enkeltje Goelag…

#9 Christian

Ik ruik een nieuw tv-format. Degene die het het langst uithoudt, mag de goelag houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*