PVV’er droeg illegaal vuurwapen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV’er droeg illegaal vuurwapen

Gidi Markuszower (nr5.) beveiligde bij joodse feesten. Had vergunning maar overtrad vervoersrestricties.

0

Reacties (17)

#1 Christian

Vrij Nederland schreift het, dat zijn de linkse media, en over de PVDA hoor je ze nooit!!!!!!! [/telegraafmodus]

#2 Paul
#3 Hockey

Ja en? Inmiddels is er meer bekend, maar dit an sich is werkelijk niks anders dan spijkers op laag water zoeken.

#4 Emile
#5 VBB

Oh oh, James Sharpe is niet nationaal recordhouder, maar nationaal recordhouder tussen 35 en 39. Wat erg! LPF toestanden!

Ik ga het niet doen want geen tijd en geen interesse, maar muggezift ’s de geschiedenis en CV’s van kandidaten van andere partijen.

Ach ja, het Parool. Ik zag op JOOP ook een stukje over het pistool “PVVer opgepakt”. Beetje tendentieus op z’n minst.

Maar ja.

#6 Rob

@4 Dat lijkt mij ook erger. Maar het pistool valt een beetje binnen het patroon van de fundamentalist die hij blijkbaar is.

#7 Paul

@4 Je wapen vervoeren (wat je niet mag) naar een plaats waar je dat ding niet mag dragen is een kleinigheidje vergeleken met het gebruik maken van je recht op vrijheid van meningsuiting, in elk geval totdat je je wapen gebruikt.
#Hockey en #VBB wat zijn jullie plotseling tolerant!

#8 Paul
#9 VBB

@7: Ach Paul, ik ben de tolerantie zelve.

Over die Gidi heb ik overigens wel twijfels – niet vanwege dat ‘vuurwapen incident’; wel over die vermeende uitspraken over in zijn ogen foute ‘joodjes’. Hij komt over al een religieuze fanaat – dus idioot – en religieus fanatisme is nou juist waartegen de PVV ageert. Als ze dat hier wel toestaan is dat een overduidelijke dubbele moraal. Daar houd ik niet van.

Die andere voorbeelden van ‘omstreden” PVVers vind ik wat muggezifterig (zeker over die hordeloper); de joodse extremist is de enige waarvan ook ik zeg dat het wellicht niet zo’n verstandige keuze was voor op de lijst.

Ik zei al – ik ga geen 150 CV’s van andere partijen doorspitten – geen zin in – maar ik zou bijvoorbeeld ook een prima tendentieus stukje kunnen schrijven over een van de nieuwe Groen Links aanwinsten – die dame van GreenPeace die betonblokken voor schepen heeft gegooid. Eco terroriste, toch?

Zo zijn er wel meer voorbeelden te vinden schat ik zo.

#10 Bismarck

Wat veel erger is dan dat pistool is, dat diezelfde gast lid is van Likud (een buitenlandse regeringspartij) en dat er nog iemand op de lijst staat (#24) die ook op de loonlijst van een ander land staat. Eerder was Wilders heel helder in wat hij van dat soort mensen vond.

#11 Rob

@10 Dat is dus echt bizar en een veel duidelijker voorbeeld van een twijfelachtige loyaliteit, dan de dubbele nationaliteit van bijv. Albayrak.

De PVV laat momenteel zien dat ze haar eigen visie niet serieus neemt. Bespottelijk.

#12 Paul

@VBB “en religieus fanatisme is iets waartegen de PVV ageert”. De PVV ageert wat meer tegen islam(isten), Arabieren en Antillianen.

#13 VBB

@12: Selectieve verontwaardiging en een dubbele moraal zijn Wilders kennelijk niet vreemd. Ik vind zijn ageren tegen criminelen en islam heel goed; maar dan moet hij tegelijkertijd niet een fanatieke Likud Jood in zijn partij zetten. Dat is niet zo goed voor geloofwaardigheid.

Ik denk al met al dat het ‘verval’ van de PVV nu wel gaat beginnen (voor zover het al niet was gebeurd met het gestuntel in Almere en Den Haag).

Op zich prima, de PVV heeft een aantal zaken op de politieke agenda gezet – immigratie, integratie, straatcriminaliteit – die in meer of mindere mate door andere partijen worden overgenomen.

Als alle twijfelende PVV stemmers nu maar overstappen naar de VVD dan is het helemaal goed.

We zullen zien.

#14 Jonas

Die Markuszower is een ex-VVD-er. Allemaal erg liberaal. Vrije wetgeving voor wapens heel liberaal, nog meer de uitbuiting van de Palestijnen steunen heel liberaal, aardappelen op de Nederlandse markt gooien uit de illegale nederzetingen met veel subsidie heel liberaal.

De VVD en PVV die zo bezig zijn met de criminelen dat hele bevolkingsgroepen worden afgeschilderd als criminelen. Dat we meer en meer controles moeten ondergaan, waarvan overigens niet vast staat of het resultaat boekt.

En tegen afschaffing van de hypo-aftrek. Terwijl de rechtse Amerikaanse bondgenoten dat een vloek zouden vinden. Invloed op de woningmarkt.

En op alle mogelijke manieren de altijd klagende werkgevers helpen. Goedkope arbeidskrachten uit de oostelijke EU-landen, ontslagrechtversoepeling, faillisementen laten gebeuren waarvan alleen de directeur profiteert. Nee, we moeten vooral de werkgeversorganisaties met meneer Wientjes op onze blote knieën bedanken voor de economische voorspoed.

Bij de bookmakers staat Cohen op nr. 1, want wie wil in godsnaam Mark Rutte???

#15 Mark

Dit is vooral een teken dat het moeilijk is voor de PVV om aan goede kandidaten te komen.

Je zou toch zeggen dat gezien de electorale wind in de rug een paar rechtse VVD’ers (bv. op onverkiesbare plaatsen) los te weken zouden zijn? Heeft de PVV te weinig draagvlak onder politici (in spe), of zijn er wel ouvertures geweest maar wil Wilders niet?

#16 Jonas

@15.

Een goede kandidaat zou zich willen ontwikkelen, maar ziet zich gestuit in de partij-opbouw en de centrale van Wilders binnen de PVV. Te weinig ruimte zeg maar voor een zelfrespecterend talent.

#17 Jonas

O ja, en moeten we niet vergeten hoe dat bij LPF is gegaan. Ook allemaal topkansen, maar de partij is in elkaar gestort en alleen iemand als Eerdmans hoor je nog wel eens van. Wat in mijn ogen zeker iemand met politiek talent was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*