Publiekeomroepidee leeft nog niet echt bij PowNedleden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Publiekeomroepidee leeft nog niet echt bij PowNedleden

Slechts 35 stemmen uitgebracht voor verkiezingen ledenraad.

Reacties (3)

#1 zmmmc

Tsjah. Wat verwachten ze dan. Enige signaal dat er zoiets zou plaatsvinden was een mailtje d.d. 9 november 2009 met Subject “Hey Pssst, baas van PowNed worden?”.

Ruim een jaar later komen ze dan klagen dat er maar 35 stemmen waren. Verbazingwekkend dat het er nog zoveel waren want niemand wist ergens van. Dit is opzet of volstrekte incompetentie. Waardeloos. Onkunde. Misleiding. Oplichting. Stelletje prutsers.

Zie ook de comments op PowNews.

#2 zmmmc

In de statuten staat het volgende:

15.2. Het bestuur doet in de eerste week van juli van een verkiezingsjaar (en voor het eerst in de eerste week van juli van het jaar van oprichting van de vereniging) een oproep (schriftelijk dan wel elektronisch) aan alle leden zich vóór één oktober van het verkiezingsjaar verkiesbaar te stellen voor de ledenraad, waarbij de kandidaten wordt verzocht om hun verkiesbaarstelling te voorzien van een motivatie en curriculum vitae.

“Elektronisch”. Waarschijnlijk bedoelt men daarmee “een stiekem hoekje op een website waar nooit iemand komt”. Maarja, dat is dan niet “aan alle leden”, het gros komt natuurlijk nooit op die stomme site. Gelukkig weten ze de leden ineens wel te bereiken als de verkiezingen al beklonken zijn om ons nog even af te zeiken. Wat een eikels.

#3 Joost

Is het niet wat voor Rietveld om hier achteraan te gaan? Lijkt me niet helemaal zoals het hoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*