1. 4

  Dat meldt Webwereld woensdag.

  De Politie Twente zal als eerste gaan werken met het systeem dat hiervoor is aangeschaft. Het zogenoemde CY-Humint (Cyber Human Intelligence) is in Israel door defensie en de geheime dienst ontwikkeld en is bedoeld om instanties te waarschuwen over ‘deep web’ activiteiten.

  (!!) “Gebeurtenissen als de Arabische Lente, de rellen in Londen en de wereldwijde maatschappelijke onrust hebben aangetoond dat internet is uitgegroeid tot een favoriete plaats voor aanzetten tot en het coördineren van terrorisme en criminaliteit”, zegt Omer Laviv, CEO van Athena Security Implementations ltd.” (!!!)

  EN let u even op; Wat taal, meewerkt aan geschied-vervalsing;Ten dienste van FOUTE regimes en dictaturen.
  Inneens vind Nederland; mensen die hen leven waagde,en meer dan dat met,onvoorstelbare moed,voorbij de angst; in syrie,jemen,egypte,libie,tunesie,hongarijen en certera;
  Zoals U leest ja U leest het goed; valt aldus ons holland
  zoner meer,onder de term hoezee hoezee hoezee; “terrorisme”

  En onze blanke scinhead hooligans; huis ,tuin en keuken terroristen;
  zelfmoord terroristen;en ander, tuig die om zich heen ravages; en aanslagen aanrichten van eigen bodem; daar kijken we niet naar; ook niet na 3 aangiftes tegen robert m, noch allen informatie;we hadden alvorens; de ravage vrij baan krijgt.

  Wie verantwoordelijk is, voor boven genoemde quote; dient op het matje geroepen te worden. En het is niet alleen de mossad; die al ons werk op een dienblaadje aangereikt krijgt;ook geheime dienst iran, congo, china; en wat je mar wilt. En ITT ons ‘achterlijkheids beginsellen”
  Zijn, despoten; die, hen omgeving in kampen verdelen;

  Soms buitengewoon bij de tijd,en slim;inspelend; zoals, de dictator van IRAN.
  met een timing om U tegen te zetten;zoals opmerkingen aan het adres van engeland;gedurende de rellen……

  Maar goed om te weten; onze leiders weten wat goed voor ons is;en vooral beste mensen, boeren burgers buitenlui ,bloemen vogels en kinders. DE argumentatie; Al degene tegen dictatuur,coruptie,marteling verkrachting,concentratiekampen; etc zijn ALLEMAAL terroristen; vind holland.Lan leve het fascisme reeds zegeviert;en in bijna totaliteire,vrijwillige dictatuur;over ONS land waait.
  Ons meevoert; in datgene we diep in ons wezen zijn.

 2. 6

  Dat meldt Webwereld woensdag.
  De Politie Twente zal als eerste gaan werken met het systeem dat hiervoor is aangeschaft. Het zogenoemde CY-Humint (Cyber Human Intelligence) is in Israel door defensie en de geheime dienst ontwikkeld en is bedoeld om instanties te waarschuwen over ‘deep web’ activiteiten.

  “Gebeurtenissen als de Arabische Lente, de rellen in Londen en de wereldwijde maatschappelijke onrust hebben aangetoond dat internet is uitgegroeid tot een favoriete plaats voor aanzetten tot en het coördineren van terrorisme en criminaliteit”, zegt Omer Laviv, CEO van Athena Security Implementations ltd.

  Van start
  Het project moet in Nederland nog officieel van start gaan. Volgens Onno Franken, managing partner bij Ordina, het bedrijf dat de systeemintegratie en begeleiding in Nederland verzorgt, willen verschillende Europese partijen het systeem implementeren bij politiediensten in Europa. Hiervoor is een subsidieaanvraag ingediend.
  “Het systeem functioneert geheel binnen de wettelijke en ethische grenzen”, zegt Franken. “Niemand hoeft bang te zijn zomaar verdachte te zijn.”

  Volgens Franken functioneert het systeem binnen de wettelijke grenzen is het een kwestie van diepgaander onderzoek van openbare bronnen.

  Wat valt hier nog aan te vertalen?
  hongarijen,china, iran,congo, vs; welkom in the real world.
  Ik zou het een statement vinden; Indien mensen hen kinderen MASSAAAL naar de universiteiten in BELGIE ,laten gaan.
  KOST 5550,- per jaar met forse kortingen naar inkomen.
  De kwaliteit is stukken beter (ze winnen zelfs steevast bij ons dictee, en wetenschaps kwissen)

  PLUS; huisvesting voor studenten goed geregeld is en zeer betaalbaar.
  OOk, kunt u, uitsluitend tandartsen en ziekenhuizen n belgie bezoeken;
  waardoor UW zorgverzekering wel vooledig vergoedt;daar de pirjzen aanzienlijk lager liggen dan bij ons.
  En ook hier de kwaliteit stukken beter.

  Het liefst zou ik zien; we massaal immigreren; en onze leiders managers en bestuur..achter laten in dit land van ooit….

  In tussen tijd; mag u, in acht nemen; dat Onze wetten en rechten ondergeschikt zijn; aan die van china,iran,congo,de vs, hongarijen, rusland,etc etc..

  Internationaal, uitleverbaar; al uw gegevens en “meningen”
  En wellicht,we als enige van europa een eenzijdig uitleveringsverdrag hebben met de vs…die zonder reden te hoeven geven; ons volk zonder meer uitgeleverd krijgen.

  Dat geld ook voor al die anderen landen, aangesloten/toegang hebben tot onze…genetisch bepaalde; Uitleverings registers; aan foute bezetters en ander TUIG. Onze reputatie op dat gebiedt is grenzeloos en we hebben er niets van geleerd.
  VOGELVRIJ verklaart; door overheden, en anderen instanties; die niet weten wat ze doen en laten; En het een rotzorg is; waar wie waarom,wat, …eindeloos, voor welke criminelen doeleinden dan ook geleverd wordt;door bv holland.

  En OF we daar effe trots op willen zijn.
  BETER was; het gevroren had;en we lekker zoals vroeger zorgeloos;eindeloos; over de ondergelopen weilanden; met de heerlijke hollandse wind…….Dansend over ons eigen ijs; Wetend..al krak je erdoor; je toch niet verdrinkt.

  Waar nu, in eindeloze diepte; we voor de leeuwen en allen kapers p de kust; uitgelevert zijn; zwemmen of verzuipen; UW egering kan u niet meer helpen;alleen nog de vernieling in.

  EEn gezond, kritisch wantrouwen naar onze overheden; die spelen met vuur,zonder enige besef;en al die deelaspectjes; we met elkaar;ons syteem vormen; welke niet buiten ons ligt;maar wij onderdeel van zijn.
  En nog lager wachten; dan is het dus te laat; en duurt het generaties lang; de brokstukken en puinhopen….

  Nu ja immigratie kent OOK geen grenzen;en hoe langer foute armen ook worden…geen kruimeltje aarde meer over..op deze wijzen..je veilig bent, voor kwaadwil.

  Het gaat er niet om of U,en ik ;niets te verbergen hebben.
  Het gaat erom;dat; degene; misdaden,misdrijven en kwaad willen;dat wel hebben en op deze wijzen excellent bediend worden;en in staat gestelt’ik herhaal;
  IN STAAT GESTELD”

  binnen een seconde,en geen moeite…..miljarden mensen hen leven/lot kan bepalen.

  lang leve onze ontwikkeling; niet ingezet wordt;in humanitaire belangen.
  Ieder naar gelang diens belangen eindeloos uit kan putten;
  Uit dezelfde kwade bron;made by holland.
  Dan, waren onze wapenhandel, belangen nog HEILIG; bij allen,ellende in de wereld we aan bijdroegen..

  CODE gloeiend oranje ;watch OUT!

 3. 9

  Oh boehoe Brusselman, je mag Nederland best een politiestaat noemen, maar dan wel om de goede reden. Dit vind ik een aanmerkelijk betere reden dan het handhaven van een verbod op het gebruik van explosieven op de openbare weg.

 4. 10

  En, o ja,”sociale media” is 1 ding.

  Ookal, ben je nog nooit op “facebook’ actief geweest.
  Het zelfs zo was/is; dat ,overal waar fotoos gemaakt worden.
  waar je toevallig op staat; En deze talloze mensen wel,op facebook zitten.

  Het zomaar kan zijn, op deze wijzen,mensen die,volstrekt 0,0,000
  ooit met FB, in aanraking zijn geweest.TOCH, middels de zogenaamde gezichtsherkenning in combi met allen anderen koppeling s-profilie,
  Inneens allrhande info van jouw te vinden is.
  Hier kwam ik tot mijn shok achter toen 2 deense studenten; in argentinie; effe, mijn netbook leende,wat mailtjes te checken en versturen…

  Nogmaals sociale media is 1 ding…
  wat zorgelijker is; dat OOK zonder enige keuzen; al uw gegevens;
  waar ze ook voorkomen;in de zorg, instanties,gemeenten;etc;
  wagenwijdt openstaan voor werkelijk ieder; met welke bedoelingen dan ook.

  Zelfs mijn apotheek beaamd; het momenteel, 1 puinhoop is; en alles openligt; kwa infrastructuren;zonder de minimale, basis,voorwaarden in acht genomen.
  Waar we geen enkle hand in hebben,noch controle;en letterlijk aan de goden zijn uitgeleverd.ONOMKEERBAAR.

  We hoeven er toch niet meer op te wijzen HOE het met de combi IT en onze overheden hen “know how” gesteld is; TOCH?
  Het onmogelijk verliezen van zogenaamde PDF filtjes; waar harde schijven nauwelijks te wissen zijn;en zelfs, printers geheugen niet.

  En aan de andere kant met bakken; al datgene; op dit gebied; bestaat en gepaseerd is; zonder ENIGE uitzondering;

  TOT al reeds dezelfde gruwelijke ;FAAL GEKLUNGEL EN GEKLUNS; Nog niet 1 IT project;
  daar van gevrijwaard is geweest; OVERAL,waar onze achterlijke overheden, diensx worstjes vingers, naar uitgstoken heeft.
  van digid, naar belastingdienst naar bsn, OV chip etc etc;
  het ligt klip en klaar op straat;zodra aan de overheden toevertouwd;voor iedere willekeur toegankelijk.

  Wel reeds vanaf , ID plicht ik er toch geen draag; OMDAT mocht ik ooit geweldadig verkacht worden;ik het wel uit mijn hoofd laat zoals de ervaring leert;aangifte te doen;en levenslang vogelvrij voor de daders;daardoor.En al helemaal NIET wil; PUUR en alleen al de verkachting/roofoverval; voldoende is; de dader; daar OOK nog mijn ID moeiteloos; gratis bij krijgt;met allen levenslange gevlgen van dien.!

  Dat lijkt me duidelijk.OV , wegens claustrofobie is al, ontoegankelijk voor mij;maar sedert de OV chip;ik geen stap,meer zet; nog liever sterf dan 1 voet op welk troostloos peron/station dan ook.

  En dit beiden geldt OOK al voor allen overlevende van de holocaust;
  Niet vreemd, te raden waarom.

  Echter al datgene we geen keuzen hebben,en men niet weet wat men doet;noch met welke materie, we bezig zijn. En overal rondslingers vanaf onze bsn nummers; tot, al datgene..maar bestaat.
  het er niet om gaat we niets te verbergen hebben;
  Misdadigers zoeken en vinden wegen;en hebben dat wel!
  En makkelijker kunnen we het ze NIET meer maken; en leuk is dat allang NIET meer; de schade weegt nu a niet meer op;tegen de criminelen die ondakswelke aangiften en info dan ook; TOCH AL NIET INGEREKEND HEBBEN.

  GOED, IMMIGRATIE LINEA RECTA NAAR BOVEN IS, DE ENIGE,WEG NOG U UW EIGEN VEILIGHEID KUNT WAARBORGEN;AL DE REST IS AL NIET MEER IN UW EIGEN HAND!

 5. 11

  Likoed Nederland heeft als credo de Joodse belangen overal veilig stellen. Want als de staat Israël is gevallen, dan is het Westen verloren. (waar horen we de echo wel eens klinken?) En daarom moet het kwaad op alle mogelijke manieren worden bestreden. Een vrijbrief.

  *lees nu boek Handelaren des doods o.a. over de Israelische belangen in internationale wapenhandel- aanrader!*

 6. 15

  Wat ik hier lees is echt niet verontrustend. Een soort webcrawler die openbare informatie vanzelf samenbrengt. Dat ze een soort databaseje krijgen dat Pietje Puk die onder zijn eigen naam op Hyves zit, zich op twentehooligans.nl ‘PerezForever!’ noemt en carbidschietfilmpjes op YouTube-plaats onder alias ‘EchteTukkerseBoer’.

  Zal alleen wel het zoveelste te dure overheids-IT-project worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren