1. 2

  @1: Als dit hackers waren zouden ze worden vervolgd.

  Maar misschien is dit wel een goed precedent? Je gaat als hacker die een lekke site of database wil aantonen gewoon eerst naar de officier van justitie. En als die toestemm… oh nee, dat zal wel niet. Plus dat er dan meteen een vinkje achter je naam staat. Zie hier waarom hackers altijd hackers zullen blijven.

  Titel is daarom gewoon goed.

 2. 3

  De brandweer van Groningen heeft aangekondigd dat ze volgende week wat huizen in de hens gaan steken, om zo aan te kunnen tonen dat het met de brandveiligheid van het gemiddelde huis niet best is gesteld. Voor mensen die niet thuis zijn op het moment van de brand, worden er video-opnames gemaakt, al dan niet met lachende brandweermannen.

 3. 6

  Ik doe dat ook iedere dag. Knal ik met 79 kilometer per uur over de fietser- en voetgangersvrije tweebaans 50-kilometerweg met vluchtstrook van 4 meter breed en laat ik een polaroidfoto van mijn kilometerteller achter.

 4. 7

  Hypothetisch geval: je luie pitbull terrier wordt pas wakker als de politie vlak naast hem staat. Hij doet zijn ding. Politie doet zijn ding. En dan?

 5. 11

  Als ik echt eerlijk moet zijn:

  Mijn eerste gedachten waren, goed dat de politie eens aantoont, waarom dit stelletje domme studenten er medeoorzaak van is dat de premies tegen inbraakschade zo hoog zijn.

  Nu ben ik niet zo’n overtuigd fan en bewonderaar van de hedendaagse politie en hun rampzalige “bedrijfsvoering”, maar toch vind ik het een nuttige actie, die behoorlijk in de openbaarheid geschiede.

 6. 13

  @12: Te weinig informatie om er iets over te kunnen zeggen. Ik vind overigens niet dat inbreken dan maar een vrijbrief moet zijn om iemand de nek om te draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren