Oud-medewerkers Gaykrant weerspreken Henk Krol

Welles-nietes over gang van zaken bij de Gaykrant:

Krol zei ook dat een van zijn medewerkers niet deed wat ze moest doen en dat hij daar pas laat achterkwam. “Als ik het eerder had geweten, hadden we kunnen ingrijpen. Brieven die binnenkwamen, werden door de secretaresse weggemoffeld in een la.” Zij spreekt dat zelf tegen. Henk Krol zou op de hoogte zijn geweest van de brieven en de inhoud daarvan.

Ze is boos dat Krol haar de schuld geeft van de administratieve wanorde op de redactie van de Gaykrant. “Henk opende zelf alle post. Daar was hij redelijk paranoïde in. Als een ander toch zijn post opende, dan stond er een razende en tierende Henk voor je”, aldus de oud-secretaresse. De andere drie oud-werknemers bevestigen deze lezing. […]

Volgens [Krol] is het verhaal van de oud-secretaresse volledig onjuist. “Zij haalde altijd de post. Ze haalde alle financiële brieven er tussenuit en ik had geen idee wat daar in stond. Op gegeven moment heb ik haar zelfs gevraagd: Gaat het eigenlijk wel goed met de financiën?”

Kortom: Henk wist van niks.

Open waanlink

 1. 1

  Ik weet eerlijk gezegd niet wat erger is: een directeur die zelf de boel besodemieterd of een directeur die blijkbaar niks van het reilen en zeilen van bedrijf weet. Beduvelaar of incompetent.

 2. 11

  Vooral het feit dat zijn levenspartners in die periode blijkbaar op de loonlijst stond zonder werkzaamheden te verrichten vind ik misselijk..

  Populistische bejaardenmelker

 3. 13

  Ik wacht nog even met commentaar tot onomstotelijk wordt bewezen (civiele rechter in dit geval [strafrechtelijk kunnen ze hem niets aanwrijven])
  dat H.K. schuldig is.
  Wat me wel bevreemd is, dat gedupeerden er nu pas mee komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren