Orgaanroof Falung Gong leden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Orgaanroof Falung Gong leden

Levend en wel…

0

Reacties (22)

#1 Jan Jaap

Zucht, weer een voor onder het kopje ‘mensenrechtschendingen in China’. Als je het ook maar enigzins niet eens bent met de regering is het een bruut en dodelijk land.

En net als bij Israel zal er nooit wat tegen gebeuren, zeker niet zolang ze zelf een veto stem in de VN hebben.

#2 troebel

Volgens mij is het een hoax. Wat blijft er bruikbaar van een orgaan over als je dat zonder verdoving uit iemand verwijdert. Waarom zouden die chinese orgaanverwijderaars de voorkeur geven aan organen van aanhangers van een sekte (overtuiging, filosofie [kies woord waar je je niet aan ergert]), andere leveranciers voldoen toch net zo goed?

#3 Jan Jaap

De manier waarop zal wel overdreven zijn, maar als er echt 40.000 onverklaarde organen zijn, geeft dat toch te denken. Ik zie ze er best voor aan daar gevangenen voor te gebruiken en dan het liefst lastige gevangenen.

#4 Packet Storm

Er was bij 2 vandaag een heel stuk over. Het is gewoon een win-win situatie voor de chinese regering. Ze pakken de sekte aan en ze maken nog dikke winst ook. En dit werd dus door de vice voorzitter van de E.C. gezegd. Niet een of andere jan lul dus.

#5 Joost

Dit is zo… onbevattelijk. In eerste instantie denk je “Dit kan niet waar zijn”. In tweede instantie denk je nog steeds “Dit kan niet waar zijn”.

Daarna moet je tot je schaamte toegeven dat het wel degelijk waar KAN zijn. Maar dat het zelfs waarschijnlijk is kost me nog steeds veel moeite.

Mag ik later reïncarneren als een hamster? Lekker de hele dag in het stro zonder ook maar iemand kwaad te kunnen doen? Mens zijn zuigt.

Hoe heet die film ook alweer waar mensen worden gekweekt voor hun organen?

#6 micha

Waarom nu deze ophef? Het is toch al langer bekend dat bij doodstraf goede organen worden gerecycled? Vanuit de gedachte dat de donor dan nog iets goed doet voor de samenleving stelde een chinese bewaker op TV. Dat zal men dan best wel gepland doen.

Puntje waar het hier op neer komt is dat de doodstraf wordt gegeven aan leden van deze sekte. Dat is ook wat er gisteren weer op TV te zien was. Overingens geen idee waarom juist deze sekte zo hard wordt aangepakt.

#7 micha

@5 bedoel je coma? Werden niet gekweekt maar wel in coma gehouden…

#8 Joost

Nee, was recente film waarbij mensen gewoon leefden in een afgesloten “wereld” …

#9 Jan Jaap

SIDETRACK

Ging dat niet om hun energie? Dat ze gebruikt werden als levende batterijen? Waar je trouwens niet te hard over na moet denken, want ik kan me niet voorstellen dat het menselijk lichaam meer energie oplevert dan het kost om die ‘andere wereld’ in stand te houden.

/SIDETRACK

#10 Packet Storm
#11 Jan Jaap

Ah, ik dacht meer aan de Matrix. The Island ging daar wel over geloof ik.

#12 Wim De Gent

1. Falun Gong is een eeuwenoude geheime gigong beoefening die pas in 1992 publiek gemaakt werd (kosteloos).

2. 1998: een onderzoek van het Chinese sportministerie bij 30.000+ Falun Gong beoefenaars wijst uit dat 70% van hen geheel of grotendeels genezen van allerhande ziektes, en bespaart gemiddeld 1700 RMB (190 eur) per hoofd per jaar aan ziektekosten. Ikzelf beoefen al 2 jaar en ben nog geen dag ziek geweest. Vele andere beoefenaars dito. Goede organen dus.

3. Juli 1999: dictator Jiang Zemin besluit Falun Gong toch te vervolgen. Reden? Misschien omdat er meer Falun Gong beoefenaars (70 à 100 miljoen) waren dan leden in de communistische partij.

4. Om te besparen op de gerantsoeneerde verdoving, verdooft men de patiënt maar een beetje. Resultaat: het spierstelsel is wel verlamd, maar de patiënt is nog bij bewustzijn: hij hoort en voelt dus alles wat er met hem gebeurd.

#13 Joost

“Ikzelf beoefen al 2 jaar en ben nog geen dag ziek geweest. Vele andere beoefenaars dito. Goede organen dus.”

Ik ben ook al twee jaar niet ziek geweest. Maar daar kan ik niet uit concluderen dat mijn organen goed zijn. Foutieve oorzaak-gevolg redenering.

#14 micha

Een positieve instelling is goed voor je maar zeker niet alles. Zeker in gevallen waar geneesmiddelen vanuit religie worden geweigerd gaat de stelling dat dit goed voor je is niet op. Daardoor hebben we in Nederland ook al voldoende problemen gehad. Het is dan gewoon wachten tot je iets leuks oploopt. Als je het dan over grote aantallen hebt is dit een reeel gezondheids probleem. Zeker als je denkt aan ziekteverwekkers als SARS, TBC of HIV…

#15 Wim De Gent

Mhhh… een Falun Gong beoefenaarster in de VS maakte haar thesis en vergeleek het immuunsysteem van 8 gewone mensen en 8 FG beoefenaars. Verbluffende resultaten!
Een beoefenaarster in onze buurt had vroeger vaak problemen met haar galblaas (suikergehalte in bloed niet goed enz). Bij een recente bloedanalyse bleek alles ok. Een beoefenaar uit Leuven had na een hersenbleoding gedeeltelijke verlamming aan zijn linkerarm. Dat is nu weg. Hij hoeft ook zijn medicijnene tegen duizeligheid niet meer te nemen. Hij is picobello.
Ik verzin dit niet. Ik heb geen ambities om mensen te misleiden.

#16 micha

Tja, zoals al zo vaak te horen is een beetje bewegen, gezond eten en een gezonde instelling goed voor je.

Gevolgen van hersenbloedingen trekken vaker weg naar mate het weefstel herstelt en je lichaam compenseert. Helaas is de kans op herhaling groot.

Niet vreemds aan.

#17 Joost

Ach, n=16. Erg weinig.

En Wim, maak je geen zorgen over ons, de enige die je misleidt ben jezelf.

#18 micha

Wim zorgt gewoon goed voor zijn lichaam alleen met een wat simpele onderbouwing.

Hij ziet dat dingen werken, denkt (zoals veel anderen dat ook zouden doen) dat er dan echt iets achter moet zitten. Daar maken anderen dan weer gebruik van door er een “hoger” motief aan te hangen. Als hij er in gelooft werkt het versterkt, placebo. Als hij gewoon in zichzelf gelooft werkt het even goed maar bespaard hij zich eventuele falun gong kosten.

#19 Jan Jaap

En mijn zus is genezen van haar lactose-intolerantie door gebed. En weer anderen zijn genezen door Jomanda of een bloedend Maria beeld.

Dus oftewel alle geloven ter wereld zijn waar of er is een reden die we nog niet kennen/kunnen bewijzen. Raad eens wat ik denk dat de verklaring is?

#20 micha

Een beetje bewegen, gezond eten en een gezonde instelling is goed voor je ;)

#21 Mark

@HT: waar bid je zus nog meer voor? dikke kans dat ze maar een promille van haar gebeden verhoord krijgt… maar ja gods wegen zijn ondoorgrondelijk he.

#22 Jan Jaap

Preaching to the choir, man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*