1. 3

  Een beetje een herhaling van het oude kunstje van Endemol. Mensen tegen elkaar opzetten om tv te maken. Ten tijde van Big Brother was dat nog vernieuwend en spannend. Inmiddels is die plaat toch wel een beetje grijsgedraaid.

 2. 4

  Ik vind dit niet kunnen. De populaire blijven en als eerste gaan de mensen eruit, die gepest worden. Gewoon gemeen. Kunnen ze niet iets beters verzinnen.

 3. 6

  Och, als de deelnemers er wat aan overhouden (financieel gezien dan) dan heb ik er geen moeite mee, het is niet zo dat er mensen speciaal voor dit programma ontslagen gaan worden, er gaan zowiezo mensen ontslagen worden, met of zonder programma.

 4. 10

  @Ronald: Normaal gesproken worden mensen door de leiding van het bedrijf ontslagen, waardoor ook de woede en achterdocht die dit met zich meeneemt zich eerder naar boven toe zal richten. Hier moeten collega’s elkaar eruit werken, wat al snel tot een verslechterde situatie tussen collega’s onderling kan leiden. Niet echt goed voor de toekomst van een bedrijf.

 5. 12

  @ronald, bij eerdere riool programma’s van endemol kozen mensen er zelf voor om daar een rol in te spelen en kan je jezelf alleen terecht afvragen in hoeverre mensen tegen zichzelf beschermd moeten worden, hier hebben mensen geen keuze

 6. 14

  GBH, in Nederland kan je gewoon mede werking weigeren hoor (en dan laten we nog even de ontslag bescherming in Nederland buiten het verhaal).

  In de VS kan het je juist een groot voordeel opleveren een dergelijke show, als je je zelf maar goed verkoopt, vergeet niet, in de VS kan je zonder reden ontslagen worden, dus de C.V.’s in de V.S. zijn van minder belang, daar is eerste indruk veel belangerijker en iemand die zich goed in die show weet te verkopen zal veel minder moeite hebben om een andere baan te vinden.

 7. 16

  Indien de mensen met de laagste lonen ook hun “leidinggevenden”, inclusief de directie, naar huis kunnen sturen, lijkt dit me een uitmuntend idee.

 8. 17

  GBH,
  mensen die zich niet goed kunnen verkopen vliegen er in de VS sowieso als eerste uit, met of zonder TV programma.

 9. 18

  Menig werkvloer zegt een stuk prettiger, efficiënter en socialer te zullen worden wanneer de mensen van die werkvloer eens zelf hun “collega’s” en/of “leidinggevenden” naar huis kunnen sturen.

 10. 20

  het is niet zo dat er mensen speciaal voor dit programma ontslagen gaan worden, er gaan zowiezo mensen ontslagen worden, met of zonder programma.
  Oh nee? Klinkt anders als een mooie publiciteitsstunt voor het bedrijf in kwestie.

 11. 21

  @20:Wel een beetje twijfelachtige publiciteit als je het mij vraagt, but then again: Negatieve publiciteit is ook publiciteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren