1. 3

  “Het beschuldigen van vijandige tegenstanders is ook de geheime agenda achter de zo hartstochtelijk beleden vrijheid van meningsuiting. Uitsluitend de eigen vrijheid wordt geaccepteerd en wel om eigen beelden en oordelen uit te dragen. Argumenten van opponenten worden geminacht, zo deze al niet verboden zouden moeten worden”.

  Ach, Sybe Schaap is inmiddels al lang in het hoekje van de verdachten gezet. De goede man schrijft een boek met een uitgebreide analyse en wordt met een tweet in een paar korte zinnen zodanig verdacht gemaakt, dat iedere discussie over de inhoud van het boek onmogelijk wordt gemaakt en Rutte in het belang van de coalitie geen andere uitweg meer ziet dan Schaap politiek correct op zijn plaats te zetten. Precies zoals Schaap het in zijn boek beschrijft, en precies zoals het nu gepubliceerde opiniestuk beweert.

  http://nos.nl/artikel/350192-wilders-boek-schaap-is-triest.html

 2. 7

  Natuurlijk bestaan er fatsoenlijke VVDers. Er bestaan zelfs redelijk fatsoenlijke PVVers. Of die bestonden in ieder geval tot voor kort. Hero Brinkman is er weg gegaan, omdat hij te fatsoenlijk was (wat we daar verder ook nog over kunnen zeggen, dat was één van de redenen van zijn vertrek).

 3. 11

  Staat deze Sybe Schaap al op de ‘digitale nationale lijst der Landverraajers’? Er staan/ stonden, nochtans, meerdere VVd’ers op. Veelal ‘liberaal denkenden’, zeg maar.

 4. 12

  Er zijn nog genoeg fatsoenlijke liberalen. Om die bij de VVD te vinden is echter een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg, maar soms heb je geluk en staat er opeens eentje op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren