1. 2

  Het is weer eens een USA-centrische blik op de wereld. Wel een verontrustend idee dat één van de eerste dingen die een buitenaardse beschaving van ons ontvangt nazipropaganda is. De aarde mijden als de Aldebaranse griep lijkt een goed extraterraans reisadvies.

 2. 4

  @2: Maar het kopje is toch: “What’s On Earth Tonight?”, dus zou er ook de teringtubbies tussen moeten staan en die Sendung mit der Maus. Die zijn ook vanuit de aarde uitgezonden.

  Wat is er trouwens mis mee om een gezond sportevenement als eerste aardbeeld op TV te krijgen? Gezien wat er kort op volgt zullen ze dat grappige mannetje met het snorretje wel aanzien voor 1 van de rollen van Charly Chaplin.

 3. 6

  @Nick, Als jij even de tijd neemt om het plaatje te bekijken dan kan je vaststellen dat het gewoon een constatering van gegeven feiten is. Als je dat de volgende keer even eerst doet dan hoef je niet meteen in een anti-anti-Amerikaanse stuip te schieten. Geheel overbodig, ik draag Amerika een warm hart toe ondanks al hun gebreken die hier op veel belangstelling kunnen rekenen.

  @4 Bij het eerste contact meteen The Great Dictator geven.

 4. 7

  @MaxM: Ik zie best dat het plaatje wat “USA-centrisch” is, echter, het is geen weergave van een of ander wetenschappelijk onderzoek. Dit is puur voor de lol.

  Overigens, wie “schiet” hier nu in een “stuip”? “Het is weer eens een USA-centrische blik op de wereld.” Immers, daar ziet U op Sargasso al genoeg van??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren