Ook moslims gaan polderen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Ook moslims gaan polderen

Kijken hoe lang het duurt voor die overeenstemming hebben.

Met dank aan bougeluk voor de tip.

0

Reacties (1)

#1 Domino

citaat 1:
?Het bouwen van een moskee betekent dat we het land veranderen van een land waar we zijn aangekomen in een land waar we thuishoren. Het laat zien dat moslims Nederlands zijn, dat ze burgers zijn, dat ze thuis zijn. Dit is niet alleen de opening van een moskee, dit is een ‘project’ voor onze toekomst.?

Citaat 2:
Zo wijst zij op het ‘project’, een benaming die inlichtingendiensten hebben gegeven aan een geconfisqueerd document. Daarin staat in detail uitgelegd hoe Islamisten het Westen in een tijdsduur van 100 jaar op de knieën willen dwingen. Het plan is geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om Islam het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken.

citaat 3:
Elke advocaat moet opstaan voor een rechter. Dit heeft algemeen deken Willem Bekkers van de Orde van Advocaten gezegd in het Radio1-journaal. Hij zei dit naar aanleiding van de rel rondom ‘pornoadvocaat’ Mohammed Enait die weigert op te staan als rechters de zaal binnenkomen. “Nederland is een rechtstaat”, aldus Bekkers. “Daarin passen een onafhankelijke rechterlijke macht en advocatuur. In die rol hebben ze eerbied en respect voor elkaar. Een advocaat moet eerbied voor de rechtbank hebben.” Dit is gewoon ‘goed gebruik’ volgens Bekkers. Advocaten staan op voor de rechterlijke macht. (De Pers)

Er valt nog echt wel wat te polderen, voorlopig blijft het wantrouwen toren- en minarethoog en niet alleen vanwege de islam, waarvan menig volgeling alle grond- en mensenrechten aan zijn/haar laars lapt dan wel oproept dat toch vooral te doen.

Maar goed, ik ben ook de beroerdste niet, dus kom maar op met die preken en gebeden in het ABN.

Fijn christelijk weekend verder en vanavond weer lekker smullen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*