NSA kleurboek voor kinderen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (1)

#1 Jules Vismale

Het lukt me helaas niet om deze site over de NSA kleurboek te openen en deze lijkt te gaan over hoe de huidige generatie kinderen met strips en de hedendaagse maatschappij opgroeien. Dat helaas de kennis over de geschiedenis omtrent WO II zo bedroevend klein is had ik al meerdere malen gelezen op het internet en in de krant en dan vooral over Nazi-Duitsland.
Wat zou Hitler namelijk in zijn graf lachen als hij te weten kwam dat de (Britse en de Amerikaanse) jeugd niet meer weten wie hij in werkelijkheid was! En het idee zelfs dat Goebbels verward wordt met een joods meisje en dat Auschwitz een pretpark zou zijn en Himmler was tenslotte ook geen schoolmeester! Het herschrijven, verloocheren en vergeten van de geschiedenis werkt jammer genoeg alleen in het voordeel van kwaadaardige figuren.
Jaren geleden was al bekend dat veel Britse kinderen niet eens meer wisten wie Churchill was. Toch is er ook van hem bekend (al was hij Hitlers aardsvijand) dat Churchill allerminst een onschuldig persoon was. Hij deed géén pogingen om de Europese joden te redden, liet half Europa platgooien, offerde tienduizenden Britse soldaten voor niets op in WO I bij Gallipoli (Turkije) en in WO II en leverde Oost-Europa uit aan Stalin die veel meer Russen de dood injoeg dan Hitler! Het wordt hoog tijd dat de Europese en Amerikaanse jeugd de betekenis van geschiedenis opnieuw leert kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*