Nieuwe tape Bin Laden?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Nieuwe tape Bin Laden?

Een nieuwe tape uitgezonden door Al-Jazeera. Het is nog niet bevestigd dat de stem echt van Bin Laden is. In de tape wordt beweerd dat het intrekken van steun voor de nieuwe Hamas-regering bewijs is voor een “Zionist-crusader war against Islam”. Ook wordt in de tape opgeroepen naar Darfur te trekken om daar te strijden voor Islam.

0

Reacties (5)

#1 knut

En kijk we hebben hem dus wel in een (uit)hoek weten te drijven. Anders was t wel een dvd-tje of mp3-tje geweest.

congrats Georgy

#2 Packet Storm

We have a winner…

En de plaat voor je kop award 2006 gaat naar Knut.

Misschien er wel eens bij stil gestaan dat de meeste mensen in deze wereld geen mp3 of dvd spelers hebben? Misschien er wel eens bij stil gestaan dat Osama nog nooit iets anders dan een tape opgestuurd heeft?

En als George het zo goed doet, waarom hebben ze hem dan nog niet?? Ik hoor al vanag 9/11 niets anders dan dat ie in het grensgebied tussen Pakistan en Afghanistan zit. In die paar jaar hadden ze dat gebied al dik uitgekamt moeten hebben. Gewoon 300.000 soldaten op een rij zetten en marcheren. Kijken hoe lang het duurt voordat je hem hebt!

Maar dat doen ze niet, want zolang Osama nog rondloopt verdienen George en zijn vriendjes zo veel geld dat je er stil van wordt. Maar als jij hem daar mee wilt feliciteren, ga vooral je gang!

#3 Mark

Ik denk dat Knut het sarcastisch bedoelt.

Maar iig is die beloofde nieuwe aanslag in de VS er (nog) niet gekomen, dus wie weet hebben ze wel goede maatregelen tegen hem getroffen. Het iig wat lastiger gemaakt. Maar het beloofde oppakken is ook niet gebeurd. Stalemate?

#4 Packet Storm

Als Knut het sarcastisch bedoelde dan kwam ik te hard uit de hoek, en daarvoor mijn excuses. Maar dan had het wel iets anders geformuleerd mogen worden. Dit is een van de weinige onderwerpen die mij echt aangrijpen, dus ik wil nog wel eens hard van stapel lopen.

Ik vind het absoluut geen stalemate.
Osama en zijn clubje zijn het aan het winnen.

Waarom zouden ze een aanslag plegen in Amerika? Het land beroofd zich in record tempo van haar eigen vrijheden. Heb je de laatste wetsvoorstellen gelezen?? Belachelijk. McCarthy zou er trots op zijn.

En in Europa gaat het ook lekker:
De tegenstellingen worden steeds sterker. Bevolkingsgroepen worden steeds harder tegenover elkaar gezet. Moslimjongeren radicaliseren in eng tempo.

Iran en Noord Korea hebben het tempo van de bewapening opgevoerd als reactie op het Amerikaanse geweld.

En wat heeft “onze” kant bereikt? De hoofdstad van Afghanistan is bevrijd. Op een paar plaatsen na is de rest van het land in handen van warlords en / of de taliban. Dat er af een toe een patrouille langs komt is leuk, maar totaal irrelevant.

Irak ligt in puin en het wordt er voorlopig nog niet beter op.

Nee, het gaat heel fijn met de wereld.

Update: Om op een positieve noot te eindigen. De Amerikanen doen het dus wel goed met de operatie Horn of Africa. Dat is een militaire operatie waarbij ze voornamelijk civiel werk doen. (ziekenhuizen bouwen, scholen oprichten, putten slaan etc. etc. etc.) Onbegrijpelijk dat ze die lijn niet promoten en doorzetten.

#5 woodface

@PS: “Het land beroofd zich in record tempo van haar eigen vrijheden.” ZO bezien is de radicale islam aan het winnen.

Het is net als mohammed en de berg. Zij willen niet integreren naar westers model. Nou dan doen we het toch naar islam model! En dan hebben wij weer gewonnen.

Alles sal reg kom!

(in de tussentijd stijgt de rente hoera! en nog effe aandelen oliekopen dan hoef je niet alleen de lasten te hebben. Geen drugs want die markt wordt nu overspoelt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*