1. 3

  @2: Waarom zou je nog zoveel tijd en moeite steken in een margeblog dat nogal duidelijk langzaam maar zeker richting het einde gaat?
  Bij GS moet men wel, want hun huidige eigenaar wil van ze af, dus om wat aantrekkelijker te worden voor een nieuwe koper (zelfstandig zullen ze, net als voordat ze door TMG opgekocht werden, ten dode zijn opgeschreven), moeten ze wel met een nieuw, blits uiterlijk komen om zo nog enigszins interessant over te komen. Vergelijk het met een vrouw van 50+ die met een strakgetrokken plastic gezicht krampachtig hoopt er nog als 25 uit te zien. Iedereen ziet de vergane glorie, maar zelf blijft ze hardnekkig en tegen beter weten in ontkennen.

 2. 6

  @1

  Werkelijk, staat dit op die site?

  “Extragrote advertentieruimtes”

  Ik vraag dit overigens na het afvegen van mijn monitor, aangezien deze nogal nat werd. *proest*

  Oh, oh, oh, die slapende reuzen blijken wel een beetje keihard een beetje te stampen? Adverteerders -> https://twitter.com/slpng_giants

  Adverteerders willen toch geen negatieve reclame? Toch?

  @5
  Je pleegt bandbreedtevervuiling, gij parasietje. Je straf is dood middels het kietelen met een veer, onder je zweetvoeten, ooit eens een keertje – ofsjow.

  @2
  Geen enkele verbazing wat betreft je reactie. Je bent al jaren vatbaar voor propaganda. Met je responsive. (kom maar op met je omgprojectiereflex, skatje)

  @4
  Hi5 ;-p

  muhahahhaahaa.

 3. 8

  @5: blits is een verouderde term voor gaaf, tof, vet, geweldig. Ik denk dat ik daarmee wel genoeg heb gezegd…

 4. 10

  @2: *grin* Je hebt een punt. Er valt wel meer te klussen aan de Sargasso layout ondertussen.

  GS bezoek ik verder niet, geen behoefte om dat soort bagger te sponseren met pageviews. Waarom verschijnt dit uberhaupt hier eigenlijk? Er gebeurt verder niets interessants in te wereld ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren