1. 1

  Wat is dit nu weer voor een stemmingmakerij.

  De nestor van de staatsrechtkennis vertrekt uit de kamer. Dat lijkt me relevanter, gezien het continue amateuristische geneuzel en gehype in de 2e kamer…

 2. 2

  Via RC

  “Maar even serieus, we hebben het wel over een man die de doodstraf onder “geborgenheid” schaart en weigerde stukken aan te nemen van vrouwelijke griffies en boden.”

  Dat valt natuurlijk allemaal onder de ‘joods-christelijke traditie’, en daarom vegen we dit soort constateringen liever maar onder het vloerkleed.

 3. 3

  @2 Wat je vertelt over weigeren stukken aan te nemen van vrouwelijke griffies en boden, lijkt me zeer onwaarschijnlijk. Dat is namelijk niet iets waar ze een probleem mee hebben.

 4. 5

  Leuke kop zeg. Deze man is één van de weinigen die betrouwbaar en integer politiek voert. Kun je van ‘links’ niet zeggen met hun gedraai en op de man spelende politiek. Niet dat ik het vaak met hem eens ben maar liever Bas dan Bos.

 5. 6

  Leuk iemand als Kees die anderen aanvalt, en dan precies hetzelfde doet. Kijk eens naar Eurlings, draaikont, met de kilometerheffing, evenals de VVD, eerst voorstander, nu plots tegenstander. Allemaal rechtse draaikonten. Gelukkig doet alleen Bos dat, jij gelooft graag in sprookjes van mister spindoctor Jack de Vries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren